Revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision AB

Revisorsassistent till Folkesson Råd & Revision AB

Om tjänsten
Vi söker dig som är inne i slutskedet av din högskoleutbildning inom ekonomi och vill jobba extra som revisorsassistent hos Folkesson Råd & Revision AB i Uppsala. Tjänsten ska tillsättas i februari. Företaget jobbar aktivt för att hjälpa sina kunder att driva och utveckla sina företag. Tjänsten är inledningsvis deltid (vid sidan av studier), och för rätt person är ambitionen att tjänsten övergår till en heltidsanställning hos kunden.

I din roll som revisorsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Revidera kundernas räkenskaper, förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor.
  • Du kommer även arbeta med bokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Om dig
Du är en prestigelös, självgående, hjälpsam och glad person som har lätt för att samarbeta. Du ska kunna skapa och vårda goda relationer med kunder vilket är företagets centrala sätt att arbeta. Du är noggrann och strukturerad och har en helhetssyn på arbetsprocessen. Har du vana att arbeta mot uppsatta deadlines och med digitaliserade processer, ser vi det som en fördel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är i slutskedet av din högskoleutbildning.
  • Att du tar för dig och vågar ta ansvar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Folkesson Råd & Revision AB
Folkesson Råd & Revision AB är en fristående regional byrå. Vi utvecklar företag genom att ge råd, revision och ekonomitjänster med hög kvalitet, individuellt anpassade till kundernas behov. Byrån har idag 50 medarbetare med kontor i Uppsala, Tierp och Enköping. Folkesson är en stark partner till företag och organisationer - tillräckligt stor för att ha bred och djup kompetens - tillräckligt liten för att vara personlig och flexibel. Läs mer på folkessonab.se.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling via Adecco 010 - 173 73 00 eller malin.hammarling@adecco.se .Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Folkesson Råd & Revision AB, revisorassistent, ekonomi, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.