Rekryteringsassistent till Adecco (Student)

Rekryteringsassistent till Adecco (Student)

Är du en driven student och vill arbeta extra som rekryteringsassistent? Har du administrativ arbetslivserfarenhet och trivs med att arbeta med människor? Då har Adecco i Uppsala den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som rekryteringsassistent kommer du främst stötta rekryterare och business managers med de administrativa delarna av rekryteringsprocessen inom Adeccos uthyrningsverksamhet. Om du trivs i en händelserik miljö där din flexibilitet, känsla för service och administrativa förmåga kommer till användning är det här ett uppdrag för dig. Viktigt för tjänsten är att du finns tillgänglig större delen av sommaren.

I din roll som rekryteringsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • telefonintervjuer
  • referenstagning
  • search efter kandidater i olika databaser
Om dig
Vi söker dig som studerar och kan arbeta flexibelt under veckorna.Om du tidigare jobbat i liknande roll är det meriterande. Vidare är du van att använda telefon och dator som ett av de främsta arbetsverktygen samt har lätt för att snabbt lära dig nya datasystem. Ditt glada humör och positiva inställning gör att du passar in i gruppen och i organisationen!

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet inom administration
  • Utpräglad kommunikativa egenskaper
  • Van att arbeta med flertalet parallella processer
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som rekryteringsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se eller 073-6847374

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryteringsassistent, Rekrytering, Assistent, Bemanning, HR
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.