Quality Manager till Mondelez International

Quality Manager till Mondelez International

Mondelez är världsledande i tillverkning av choklad, kex, godis och tuggummi med ikoniska varumärken som Marabou, Daim Aladdin, V6, Stimorol och O´Boy. På Mondelez ges möjligheten att växa, skapa innovationer samt att sätta ett leende på människors ansikten.

Nu har du chansen att få vara en del av ett företag där mångfald och arbetsglädje är en del av vardagen.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindustrin och vill, tillsammans med engagerade kollegor, arbeta med kvalitetsarbete, kommer rollen som Quality Manager passa dig perfekt!

Om tjänsten
Som Quality Manager kommer du säkerställa att kvaliteten och hantering på Mondelez´s produkter är i linje med uppsatta lagar och regler gällande livsmedelssäkerhet och kvalitet samt uppfyller Mondelez´s interna Quality Policies. Du kommer leda det lokala kvalitetsteamet genom support, samordna aktiviteter samt utvärderingar för att nå uppsatta mål i enlighet med Mondelez Internationals riktlinjer.

Rollen innefattar även att underhålla och uppgradera Quality Chain Management System (QCMS) samt att hantera en planerad Mondelez International QCMS-revision och andra kvalitetsrelaterade revisioner.

Vidare kommer du implementera kvalitets- och livsmedelssäkerhetsprocesser i samarbete med produktionsteamet, kvalitetsorganisationen i de nordiska och baltiska länderna samt Mondelez International experter och globala funktioner.

I din roll som Quality Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa produktkvalitet i linje med Consumer Inspired Quality
  • Förbättringsarbete
  • Kontinuerlig dialog med både externa och interna parter
Tjänsten som Quality Manager är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperiod är 1 år (föräldravikariat) med potentiell förlängning, placering på Mondelez i Upplands Väsby.

Om dig
Vi söker dig med examen inom livsmedelsteknik och/eller är utbildad ingenjör samt arbetslivserfarenhet från liknande tjänster inom livsmedelsindustri. Du besitter god kunskap och arbetslivserfarenhet inom produktion- och processindustrin samt har vana att, under högt tempo, arbeta mot uppsatta mål utan att göra avkall på service och leverans.

Vidare känner du trygghet avseende dina kunskaper inom EU:s och internationella livsmedelsäkerhetsföreskrifter.

Har du även kunskap inom mikrobiologi ser vi det som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Analytisk förmåga och kompetens att fatta adekvata beslut
  • Vana att arbeta strukturerat, konstruktivt och målmedvetet
  • Obehindrat kunna kommunicera på engelska i tal och skrift i många olika nivåer av organisationen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mondelez
Mondelez International, Inc., är en amerikansk multinationell livsmedelskoncern inom bland annat konfektyr, mejeriprodukter och livsmedel. Med verksamhet i mer än 80 länder sysselsätter Mondelez ca 80 000 medarbetare på fabriker, kontor, forskning- och utvecklingsanläggningar samt inom distribution runt om i världen.
Besök gärna deras hemsida, www.mondelezinternational.com, för mer information.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kvalitetschef, Quality, Kvalitet, FMCG, Livsmedel, Livsmedelssäkerhet
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.