Projektadministratör till Markona

Projektadministratör till Markona

Vill du arbeta i en varierande roll och samtidigt ta chansen att komma in i en spännande bransch? Då har vi på Adecco ett

utvecklande uppdrag för dig!

Markona är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag med huvudkontor i Uppsala. Vi är ett familjeägt företag och vår arbetsstyrka består av ca 170 engagerade och professionella medarbetare som tillsammans utför uppdrag för både offentlig sektor och privata företag. Handlingskraft är vår enande styrka och vi vill vara en attraktiv och familjär arbetsplats där alla medarbetares arbetsuppgifter är lika mycket värda. Med den målsättningen vill vi fortsätta att växa.

Om tjänsten
Du kommer dagligen att arbeta med dokumentation och rapportering i vårt projektverktyg Byggsamordnaren. I detta verktyg hanteras all vår projektdokumentation, från projektplanering till fakturaunderlag. Tillsammans med våra projektledare och entreprenadingenjörer ingår du i projektteam och beroende på projektens storlek och komplexitet så varierar din roll i projekten. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mellan 07-16, viss flexibilitet finns. Uppdraget är till en början på 6 månader men för rätt person finns stora möjligheter till en anställning direkt hos Markona.
Du förväntas ta ett ansvar för att arbeta enligt och förvalta våra administrativa processer och rutiner samt en del av KMA-arbetet i våra projekt. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra andra projektadministratörer och du rapporterar till vår produktionschef.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektadministratör eller liknande. Du vill leverera med god kvalitet och vet värdet av god service. Du trivs med kontaktytor på alla nivåer i en organisation och kan på ett pedagogiskt sätt anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Du är effektiv och tvekar inte att göra prioriteringar på eget initiativ. Du trivs i en föränderlig miljö med snabba förändringar och du motiveras av nya utmaningar och arbetsuppgifter.
Viktigt för rollen:
  • Talar och skriver obehindrat på svenska.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel.
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren eller annat projektverktyg.
  • Starkt meriterande om du arbetat med KMA.
  • Administrativt ordningssinne, självgående och förmåga att prioritera.
  • Kommunikativ
  • Engagemang, lojalitet och en vilja att ständigt utveckla sig och verksamheten.
  • Ett genuint intresse för branschen.
Om anställningen
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning i april och till en början är uppdraget fram till 31 oktober och det finns ev. möjlighet till förlängning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

sökord, Markona, Adecco, Uppsala, administratör
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.