Processingenjör till det växande vaccinbolaget Novavax

Processingenjör till det växande vaccinbolaget Novavax

Tänk att få jobba på ett företag inom läkemedelsindustrin där du får möjlighet att bli en värdefull del i kampen mot sjukdomar som Covid-19, säsongsinfluensa och RS-virus. Nu finns här chansen att arbeta som Processingenjör hos ett spännande och innovativt läkemedelsföretag. Känner du att ansvar samt ordning och reda är något som är synonymt med dig, Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig

Om tjänsten
Adecco söker för Novavax räkning en Processingenjör till Uppsala. Denna befattning innebär att ha ett övergripande ansvar för design och kontinuerlig uppföljning av tillverkningsprocesserna inom avdelningen Operations. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos Novavax. Starten kommer att vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid och pågå i minst 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till övertag.

I din roll som Processingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Planera, leda och säkerställa utförande av Process Characterization inom Operations. Specifikt ansvar:
 • Ansvara för att processparametrar och deras inverkan på produktkvalitet studeras och dokumenteras i utvecklingsrapporter samt vid behov processbeskrivning.
 • Ansvara för att design space för processparametrar dokumenteras i utvecklingsrapporter samt vid behov i processbeskrivning.
 • Ansvara för komparabilitet mellan olika skalor av tillverkningsprocesser.
Planera, leda och säkerställa kontinuerlig uppföljning av tillverkningsprocesserna inom Operations. Specifikt ansvar:
 • Ansvara för att leda, planera och genomföra projekt / studier med fokus på att förbättra befintliga produktionsprocesser avseende kvalitet, kapacitet, effektivitet, arbetsmiljö eller kostnad.
 • Ansvara för granskning av tillverkningsdokumentation ur processynpunkt
 • Ansvara för trenduppföljning av producerade Fraktion-A/C batcher och Matrix-A/C batcher
 • Ansvara för statistisk utvärdering av trenddata från producerade batcher.
 • Ansvara för att bevaka stabilitet av produkt genom att delta vid stabilitetsmöten. Vid behov, rapportera tillbaka till Operations.
 • Ansvara för att utreda eller granska avvikelser för processen. Delta vid avvikelsemöten för att därigenom hålla sig uppdaterad om gällande avvikelser.
 • Ansvara för att tillverkningsdokumentation överensstämmer med design space och att eventuella processförändringar finns väl dokumenterade i CC-ärenden (genom att vara utfärdare eller godkännare).
Om dig
Vi ser helst att du har gedigen erfarenhet från roll som Processingenjör inom produktion, helst inom Life Science. Som person har du en god pedagogisk förmåga, är strukturerad, organiserad samt är utvecklingsinriktad med intresse för processutveckling och ständiga förbättringar. Vidare är du kreativ och lösningsorienterad med en förmåga att hitta konstruktiva lösningar på olika problem. Det är viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor men ändå har förmåga till självständigt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet från roll som Processingenjör inom produktion
 • Kunskap inom LEAN är meriterande
 • Erfarenhet från GMP-verksamhet
 • Erfarenhet av att utforma och granska URS:er
 • Erfarenhet av arbete i och med renrum
 • Erfarenhet från att utreda och driva avvikelser, CAPA och CC
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processingenjör, läkemedel, Uppsala, läkemedelsföretag, Novavax, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.