Operations Start-up leader till Globalt läkemedelsföretag

Operations Start-up leader till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Vill du vara en del av ett företag som bidrar till hälsa och välmående? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha många saker på gång samtidigt? Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra?
Då är det här ett jobb för dig!

Om tjänsten
Produktionsenheten i Uppsala växer och är under konstant förändring. Vår kund söker nu en Operations start-up leader (OSL) till ett av sitens stora projekt. I denna roll kommer du att bidra till framtagandet av en ny produktionsprocess för kundens tillverkning av läkemedel inom estetikområdet.
Nuvarande produktionsgrupp består av operatörer, process- och kvalitetsingenjörer. Tillsammans ansvarar de för tillverkning samt framtagning, förvaltning och utveckling av produktionsprocesser för läkemedel. De är ett sammansvetsat gäng som drivs av effektivitet och kvalitet.
Som OSL kommer du att ansvara för att bygga och leda ett produktionsteam där din roll är att länka samman uppstartsprojekt med befintlig produktion genom att nära samarbeta med övrig organisation.

Som OSL arbetar du med att:
  • Bygga det framtida produktionsteamet.
  • Organisera den framtida produktionsprocessen t.ex Kanban, 5S, taktning och balansering.
  • Prioritera arbetsuppgifter för teamet.
  • Ta fram produktionsrisker samt driva och följa upp riskmitigerande aktiviteter.
  • Driva framtagning dokumentation och processer som är förutsättningar för produktion.
  • Ansvara för aktiviteter som rör validering och kvalificering av utrustning och processer.
  • Ansvara för utbildning av personal.
  • Monitorera produktionsleveranser.
  • Agera och arbeta agilt för att nå projektleverablar.
Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start i december alternativt i januari.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har en universitetsutbildning inom naturvetskap. Du har erfarenhet som projektledare alternativt från arbete i ledande position. Erfarenhet från industri för läkemedel eller medical device är starkt meriterande och kunskap kring serialisering är en stor fördel.
Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och har en god organisationsförmåga. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter med god kvalitet till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via anette.eriksson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.