Operation coordinator till Bring

Operation coordinator till Bring

Om tjänsten
Som operation coordinator hos Bring på Arlanda kommer du att arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stort kundfokus. Detta är ett skiftarbete och du kommer att arbeta varannan helg. I tjänsten ingår även trafikledning. Tjänsten ska tillsättas omgående.

I din roll som operation coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • du kommer att ha administrativa arbetsuppgifter.
  • ta emot inkommande gods, etikettera, lasta om och koordinera dessa.
  • ha kontakt med kunder. Både företag och privatpersoner, via telefon och mail.
Om dig
Vi söker dig som har god datorvana och som talar och skriver svenska så väl som engelska obehindrat. Du är serviceminded, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har god förmåga att arbeta strukturerat i en händelserik miljö.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Stort plus om du har du erfarenhet av annat arbete på Arlanda, är utbildad röntgenoperatör för frakt och post eller innehar B-körkort. Meriterande är också om du har bra geografisk kännedom över Stockholm med omnejd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling via Adecco 010 - 173 73 00 alt. Malin.Hammarling@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operation coordinator, Bring, Arlanda, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.