Operatör med labbinriktning till Biovica

Operatör med labbinriktning till Biovica

Vi söker en Operatör till Biovica, ett svenskt börsnoterat diagnostikbolag som står inför en spännande global lansering. Företaget utvecklar IVD-test för att mäta och monitorera specifika biomarkörer direkt i blod hos cancerpatienter med målet att kunna sätta in rätt typ av behandling vid rätt tidpunkt. Man har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Vill du vara med och ta tillverka dessa produkter? Då kanske detta är något för dig!

Om tjänsten
Adecco söker en Operatör till Biovica i Uppsala på heltid/dagtid med start i september. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som konsult hos företaget. För rätt person är det stor möjlighet att detta kommer att leda till en anställning hos Biovica.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Tillverka Biovicas produkter enligt gällande instruktioner
 • Lösningsberedning
 • Fyllning/Etikettering
 • Packning av kit
 • Packa och leverera färdiga produkter
 • Dokumentera tillverkningen
 • Hantera produktionens lager
Om dig
För att passa för tjänsten skall du god laborativ förmåga samt vara noggrann. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Viktigt för tjänsten:
 • Utbildning inom biokemiområdet
 • Erfarenhet av arbete i reglerad miljö, ISO 13485/GMP
 • Språk: Svenska och engelska i tal och skrift
 • Datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsten sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Adecco, Biovica, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 juli 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.