Montör till Elementum

Montör till Elementum

Vill du vara med och förändra byggindustrin i ett ungt och expansivt företag? Har

du körkort och tillgång till bil? Då har vi tjänsten för dig i närheten av

Knivsta!

Om tjänsten
Företaget har specialiserat sig på att förtillverka vägg- och takelement. Ambitionen är att erbjuda kunder så kompletta lösningar som möjligt. Företaget ligger i en modern anläggning i Marma utanför Knivsta. Arbetet som montör innefattar att läsa ritningar och konstruera byggelement därefter. Som montör kommer du att arbeta måndag till torsdag 06.30 16.00, fredagar 06.30 till 13.00.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som har verktygsvana. För att vara aktuell för tjänsten som montör har du gymnasieutbildning och trivs med att arbeta i grupp.
Vi förväntar oss att du är noggrann och kan hantera ett högt arbetstempo. Du kan läsa och förstå svenska och har gärna erfarenhet av byggbranschen.
Vidare har du körkort och tillgång till bil då fabriken ligger otillgänglig med kollektivtrafik.

Meriterande för tjänsten är:
Utbildningi Heta Arbeten och/eller Säkra Lyft
Traverskort
Truckkort

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekrytering- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din email.
Adecco använder tester som
en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.