Lager- och butiksmedarbetare till Dahl AB

Lager- och butiksmedarbetare till Dahl AB

Om tjänsten
Som lager- och butiksmedarbetare kommer du att arbeta i Dahls butik i Uppsala. Dahls kunder är framförallt företag inom VVS. Arbetet innefattar dels butiksarbete i form av varuplock samt plocka fram varor/produkter till kunder. Vidare består arbetet till av att ta emot inkommande leveranser och lagerföra dessa. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag.

I din roll som lager- och butiksmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lagerarbete som bland annat innefattar plock och pack samt truckkörning.
  • Butiksarbete där du kontinuerligt kommer att hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt.
Tjänsten som lager- och butiksmedarbetare är ett konsultuppdrag med start 1/2-2020 och beräknas pågå till 1/10-2020.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B och som tidigare har arbetat med lagerarbete och butiksarbete. Har du kunskap kring Dahls produkter är detta ett plus och har du t.ex. en VVS-utbildning är detta meriterande. God datorvana och goda kunskaper i svenska. Vidare ser vi att du som person är självgående men även social och serviceinriktad. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat gäng där relationen till kunderna är av största vikt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B
  • Tidigare erfarenhet av lager och butiksarbete
  • God svenska och datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Dahl AB
Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 hantverkare. Vi erbjuder ca 140 000 produkter och är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr, dessa kallas DahlCenter och fungerar både som butik och mötesplats för många av våra kunder. Dessutom hämtas många online beställningar i butiken, packat och klart inför dagens uppdrag, det ger våra kunder en smidigare start på arbetsdagen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Dahl AB, VVS, Lager, Lagerarbetare, Butiksmedarbetare, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.