Kundservicemedarbetare till Recover

Kundservicemedarbetare till Recover

Vi söker nu en Kundservicemedarbetare för ett spännande uppdrag på Recover i Uppsala.

Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.

Om tjänsten
Du kommer tillsammans med dina kollegor i Kundservice teamet arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både kundservice och affärssupport. I arbetsuppgifterna ingår mottagande av inkommande samtal och email, där du besvarar kundfrågor, gör orderläggning, sköter offerthantering och övriga frågor som inkommer till Kundserviceavdelningen. Kundserviceavdelningen ingår även i en affärssupport som stöttar Recovers interna funktioner genom hantering och administration av tex ID06, tankkort, nyckelhantering etc. Arbetsuppgifterna är varierande och är såväl one-to-one som rent administrativa.

Tjänsten som Kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående med placering i Recovers lokaler i Uppsala.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar högt tempo. Du har en mycket god administrativ förmåga - strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande roller inom kundtjänst, support eller liknande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Recover, Adecco, Uppsala, Affärssupport
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.