Junior controller till fastighetsavdelning

Junior controller till fastighetsavdelning

Om tjänsten

Som Junior controller kommer du ansvara för projekt av administrativ karaktär samt driva utveckling och planering av ekonomirutiner för fastighetsavdelningen. Du kommer att fungera som stöd till förvaltare och projektledare i deras arbete med budget och prognoser, upprätta fastighetsekonomiska rapporter och investeringskalkyler. I din roll ingår vidare att sköta avdelningens ekonomiadministration och administrativa processer

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start senast i april 2021. Uppdraget beräknas pågå fram till september 2022.

Om dig

Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå och med 1-2 års arbetslivserfarenhet i en ekonomi eller controllerfunktion. Du har mycket goda kunskaper i Excel, du är analytisk med ett starkt systemintresse och ett bra siffersinne. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är en driven person som är analytisk, affärsorienterad och som trivs i en dynamisk miljö. Du är initiativtagande, orädd och har ett bra självförtroende vilka är framgångsfaktorer för att tillsammans med oss kunna utveckla projekt och processer. Du arbetar proaktivt och lösningsorienterat och har ett gediget intresse för att skapa effektiva processer, såväl som att förbättra befintliga. I din roll förekommer både interna och externa kontaktytor vilket ställer höga krav på en god social kompetens.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Wiberg via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Junior controller, Controller, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.