Gruppchef med erfarenhet av QC till Recipharm

Gruppchef med erfarenhet av QC till Recipharm

Har du erfarenhet av laborativt arbete inom analytisk kemi och av arbete inom GMP-styrd erfarenhet? Trivs du i en ledande roll där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten? I så fall kanske du är intresserad av att under en period få chansen att som gruppchef, och tillsammans med QC1´s medarbetare, fortsätta leda och utveckla gruppens arbete.

QC består av ca 30 medarbetare som är organiserade i 3 grupper, varav QC1 är en. I gruppen finns ca 10 laboranter och laboratorieingenjörer.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef blir du en del av QC avdelningen och rapporterar till QC-chefen. QC avdelningen utför bl.a. kemiska analyser av råvaror, processprover, intermediat och slutprodukt samt kontrollerar förpackningsmaterial. Din roll kommer att vara att planera och leda arbetet för gruppen samt att ingå i QC´s ledningsgrupp

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
  • Planering av den löpande verksamheten
  • Personalansvar, dvs leda, motivera och utveckla personalen och verksamheten i enlighet med företagets mål och värderingar
  • Ekonomiskt ansvar, dvs budget och prognosansvar inklusive kontinuerlig uppföljning av densamma
  • Ansvar för skydd och miljö
  • Att styra och utveckla verksamheten så att organisationens mål avseende bl a kvalitet & compliance, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet uppnås
  • Att säkerställa att regler och krav vad gäller GMP, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs.
  • Täta kontakter med övriga Recipharmbolag och externa kunder samt deltagande vid interna och externa inspektioner
Beroende på din bakgrund kan arbetsuppgifterna komma att variera något.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med kemisk, farmaceutisk, naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande kompetens. Vidare ser vi att du har minst tre års erfarenhet av kemiskt laboratoriearbete. Du har erfarenhet av GMP-styrd verksamhet och god kännedom om relevanta tekniker, system, standarder och utrustning. Utöver det så har du en hög medvetenhet om myndighetskrav och goda kunskaper i tolkning av farmakopéer.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att lyckas i rollen så är du kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du trivs i en flexibel verksamhet med högt tempo och bidrar aktivt till löpande förändringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i ledande befattning.

Som person har du ett genuint intresse för människor och ledarskapsfrågor och du motiveras av att arbeta med och genom andra. Du är duktig på att entusiasmera och coacha andra. Du har mycket god förmåga att samarbeta och bidrar till att skapa ett prestigelöst kommunikativt klimat där alla arbetar mot samma mål. Du har ett pragmatiskt och pedagogiskt sätt att uttrycka dig och förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på mottagare. Vidare har du en hög analytisk förmåga och är naturligt ansvarstagande, van att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Adecco på 100% och är en visstidsanställning med start snarast t o m 2021-06-31.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessenär du välkommen att kontakta konsultchef Aziza Mehho, 018-65 33 03 alt aziza.mehho@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Chef, gruppchef, QC, Adecco, kemi, lab, GMP
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.