GIS-specialist till Swedavia

GIS-specialist till Swedavia

Om tjänsten
Tjänsten som GIS-specialist hos Swedavia på Arlanda kommer att pågå under 2020.

Beskrivning av projektet och uppdraget
  • Delta i förvaltningen av Swedavias GIS-plattform
  • Hantera och utveckla förvaltningsplan tillsammans med verksamheten
  • Arbeta för att förståelsen för användarmöjligheterna i GIS ökar samt att antalet användare blir fler
  • Tillvarata befintliga och potentiella användares behov och utifrån dessa arbeta för att vidareutveckla GIS
  • Delta i arbetet kring ett framtida arbetssätt och delta i ett arbete att ta fram en långsiktigt plan för Swedavia Maps (GIS)
  • Aktivt bidra till att löpande arbete kring förvaltningen av plattformen
Syfte med uppdraget och förväntat resultat
Stöd till GIS-gruppen inför uppgradering av plattform samt stöd till verksamheten under tiden som projektverksamheten pågår under 2020.

Krav på erfarenhet och kompetens
Tidigare erfarenhet av att arbeta med FME samt administration, konfiguration och underhåll av ArcGIS.
Erfarenhet av Enterprise (Portal for ArcGIS, ArcGIS Server, ArcGIS Data Store, ArcGIS Web Adaptor) och ArcGIS Desktop är meriterande, men är inget krav.

Om dig
Vi tror att du som söker har ett starkt eget driv och tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du trivs i en snabbfotad miljö med krav på flexibilitet och lösningsfokus. Då rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt ser vi att du som söker är en god kommunikatör. Att samarbeta med andra inom olika områden kommer naturligt för dig och du uppfattas som prestigelös. Vidare söker vi dig som självständigt tar dig an dina arbetsuppgifter med fokus på en kvalitativ leverans.

Om Swedavia
Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2018 reste totalt 42,0 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se eller via Adecco 010 - 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Arlanda, Swedavia, GIS-specialist, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.