Frukostvärdinna/Receptionist

Frukostvärdinna/Receptionist

Är du student och söker efter ett roligt extrajobb? Brinner du för att ge professionell service? Då har vi på Adecco det perfekta uppdraget för dig!

Om tjänsten
Inköp av frukost, förbereda frukost för ca 200 personer, fylla på kaffemaskiner och se till att lokalerna ser fina och fräscha ut. Du kommer även att jobba med enklare receptionssysslor så som att välkomna besökare och koppla vidare inkommande samtal.

Om dig
Vi söker dig som är glad, utåtriktad, stresstålig och som gillar att ha många bollar i luften. Du har en god känsla för högklassig service och är orädd i ditt sätt att ta dig an nya uppgifter. Det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Du är en teamspelare med god samarbetsförmåga och är inte rädd för att hjälpa dina kollegor när det behövs. Vidare tror vi att du är flexibel, strukturerad, och självgående.

Viktigt för rollen:
  • Serviceminded.
  • Framåt och social.
  • Goda språkkunskaper.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Anställningen är vid behov och gäller tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan 07:30-17:00.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.
Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Aziza Mehho, aziza.mehho@adecco.se, 018-653300
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception, Servering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.