Flygspeditör till vår kund i Märsta

Flygspeditör till vår kund i Märsta

Är du en erfaren flygspeditör och en utmärkt kommunikatör? Då har vi uppdraget för dig.

Om tjänsten
Som flygspeditör kommer du ta emot bokningsuppdrag och bekräfta dessa till kund. Boka sändningar med lämpligt flygbolag enligt gällande Trafikprogram och kontrakt mot kund.
Vidare arbetsuppgifter:
 • Boka transporter för upphämtning eller leverans med avtalade transportörer
 • Registrera sändningar i företagets affärssystem enligt gällande arbetsrutin för att uppnå uppsatta kvalitetsmål
 • Avisera till mottagande agent alternativt mottagaren enligt gällande kundinstruktion
 • Handlägga eventuella avvikelser samt dokumentera dem
 • Handlägga reklamationsärenden
 • Utföra tullklarering
Om dig
Vi söker dig som har god initiativförmåga och ansvarskänsla.
Viktigt för tjänsten är att du:
 • Har hög förståelse och kunskaper om operativa processer och olika transportsätt
 • Har god administrativ förmåga
 • Är mål-, resultat- och kommersiellt inriktad
 • Är kvalitetsmedveten och noggrann
 • Har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - högskoleutbildning är en merit
 • Har hög servicekänsla och förmåga att identifiera och möta kundens behov på ett positivt och professionellt sätt
 • Har goda kunskaper i MS Office
 • Är utmärkt kommunikatör (telefon/email), driven och har god social kompetens, samt kan samarbete över alla funktionsgränser
 • Har positiv inställning till att delta i eller driva förändringsarbete och ständiga förbättringar
 • Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Har god initiativförmåga och ansvarskänsla
Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som flygspeditör är ett konsultuppdrag med start omgående. För rätt person finns stor chans till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Flygspeditör, speditör, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.