Fastighetsskötare 50-75% till Skandionkliniken

Fastighetsskötare 50-75% till Skandionkliniken

Vi söker en praktisk och teknisk fastighetsskötare till vår kund i Uppsala.

Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel, service, drift och underhåll av en fastighet i Uppsala. Detta gäller fastighetens insida såväl som utsida.
Tjänsten innebär bland annat:
  • Översyn av fasad för att upptäcka och avhjälpande av eventuella fel.
  • Entréer, entrépartier och entrédörrar, trappor och dylikt. Skötsel och kontroll av dörrars funktioner, dörrstängare etc.
  • Gemensamma utrymmen, kontroll av fri passage och allmän ordning.
  • Kontroll av möbler
  • Utföra mindre reparationer, byte av batteri till dörrar och dörrstängare.
  • Ljuskällor kontrolleras, trasiga och funktionsnedsatta ljuskällor och armaturer byts ut.
  • Samordningsansvar för UE
Om dig
Vi söker dig som är händig, teknisk och en problemlösare. Du är en person som snabbt kan överskåda vad som behöver göras.
Som fastighetsskötare hos vår kund träffar du många olika kunder och du bör därmed kunna skapa goda relationer och ha ett trevlig och professionellt bemötande.
Det här är ett jobb för dig som är självgående, tekniskt kunnig och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag på 50-75%. Tjänsten skall tillsättas omgående. För rätt person finns chans till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.