Fastighetsförvaltare/ekonom till Thermo Fisher Scientific

Fastighetsförvaltare/ekonom till Thermo Fisher Scientific

Nu söker vi en Fastighetsförvaltare/ekonom till vår kund Thermo Fisher Scientific i Uppsala.

Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmodern tillverkning. Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledare inom invitrodiagnostik av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa.

Om tjänsten
Som Fastighetsförvaltare/ekonom kommer du ansvara för fastighetsprojekt av administrativ karaktär samt driva utveckling och planering av ekonomirutiner för fastighetsavdelningen. Du kommer att fungera som stöd till förvaltare och projektledare i deras arbete med budget och prognoser, upprätta fastighetsekonomiska rapporter och investeringskalkyler. I din roll ingår vidare att sköta avdelningens ekonomiadministration och administrativa processer

Tjänsten som Fastighetsförvaltare/ekonom är ett konsultuppdrag med start senast i april 2021. Uppdraget beräknas pågå fram till september 2022.

Om dig
Vi söker dig med fastighetsrelaterad utbildning alternativt annan utbildning/kompetens (ex ekonomi, administration) som anses likvärdig. Du har troligtvis arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och brinner för att jobba projekt och processinriktat. Ekonomisk uppföljning är något du trivs att arbeta med och du har mycket goda kunskaper i Excel och övriga i Officepaketet. Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och lösningsorienterad samt besitter goda ledaregenskaper. Du har ett starkt eget driv och en vilja att utveckla projekt och processer. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. I din roll förekommer både interna och externa kontaktytor vilket ställer höga krav på en god social kompetens.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommenatt kontakta ansvarig rekryterare: Malin Johansson via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsekonom, Fastighetsförvaltare, Thermo Fisher, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.