Erfaren Processoperatörer till läkemedelsföretag

Erfaren Processoperatörer till läkemedelsföretag

Har du erfarenhet av operatörsarbete och är en noggrann lagspelare med tekniskt intresse? Då kan vi på Adecco Uppsala ha uppdraget för dig.

Om Uppdraget
Adecco söker erfaren processoperatörr till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som konsult hos läkemedelsföretaget. Starten kommer vara omgående och pågå i 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda chanser till förlängning. Som Processoperatör kommer du operativt arbeta med provberedning, filtrering, handhavande av processutrustning, provhantering samt sammanställning av batchdokumentation. Du kommer att ansvara för att dessa moment planeras och genomförs i enlighet med gällande produktionsplan. Allt arbete genomförs enligt GMP.

Särskild vikt måste läggas vid att allt arbete i produktionen genomförs och dokumenteras på ett strukturerat och repeterbart sätt.
Eftersom kunder och myndigheter ställer krav på GMP produktion är det av yttersta vikt att personen självständigt arbetar med att strukturera och dokumentera arbetet. Således krävs vana och intresse för att sammanställa batchdokumentation, skriva avvikelseutredningar etc.

Om dig
Vi söker dig som har avslutat gymnasial utbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Vi ser helst att du har erfarenhet av operatörsarbete från läkemedelsindustri och GMP-relaterat arbete. Som person är du noggrann, ansvarstagande och servicemedveten. Det är viktigt att du trivs med lagarbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor men ändå har förmåga till självständigt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av operatörsarbete i läkemedelsproduktion reglerad av GMP.
  • Erfarenhet av steril/aseptisk produktion i renhetsklassade lokaler.
  • Kunskap och erfarenhet i GMP framförallt inom produktion.
  • Teknisk kompetens inom processteknik är meriterande.
  • God förmåga att skriva och avrapportera utfört arbete.
  • Erfarenhet av revidering av GMP dokument (i MS Word).
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om ansökan

Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

aziza.mehho@adecco.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Processoperatör, Adecco, Uppsala, läkemedelsföretag, operatör, läkemedel
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.