Customer Care Rep till Gate Gourmet

Customer Care Rep till Gate Gourmet

Brinner du för service och kundkontakt? Har du ett öga för detaljer samt trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Då är tjänsten som Customer Care Rep till Gate Gourmet på Arlanda Flygplats något för dig!

Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag som producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar.

Om tjänsten
Vi söker just nu en Customer Care Rep till Gate Gourmet! Rollen innebär att du kommer ha direktkontakt med flygpersonal på de flighter där Gate Gourmet levererar mat- och tullfrivaror. Du kommer att ansvara för att beställda varor levereras enligt de krav de olika flygbolagen har. Därmed är en viktig del av arbetet kvalitetssäkring av varorna som ska levereras och en stor del av arbetet kommer du kontrollera de vagnar som varorna levereras i. Du förväntas jobba både för- och eftermiddag där vissa av passen börjar så tidigt som 04:00 är det viktigt att du kan vara på plats redan då. Därmed är det ett krav att du innehar B-körkort.

I rollen som Customer Care Rep kommer du även utföra nedan arbetsuppgifter:
  • Utföra kvalitets-, kvantitets-, och temperaturkontroller och dokumentera kontrollerna.
  • Säkerställa att allt levereras enligt kunds önskemål och aktuell tidplan.
  • Hantera kontakter med kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt och lösa eventuella situationer som uppstår.
  • Vid behov arbetsleda förarna/lastarna under pågående lastning
Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att som person drivs av att ge service och skapa goda relationer. Det är även av stor vikt att du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift. Samt att du är uthållig och noggrann. Vi tror även att du som person bör trivas med att arbeta i en föränderlig miljö, har god simultanförmåga samt är flexibel. Ett krav för tjänsten är att du innehar B-körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Customer Care Rep är ett konsultuppdrag med start 2019-05-01. Till att börja med är uppdraget fram till september men för rätt person finns chans för förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Berg via 073 684 70 97.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Customer Care Rep, Logistik, Catering, Produktion, Arbetsledare, Lager, Servicepersonal
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.