CNC-Operatörer till Uppsala län!

CNC-Operatörer till Uppsala län!

Har du erfarenhet som CNC-operatör och att arbeta i produktionsmiljö? Vi på Adecco i Uppsala ger dig en möjlighet att utvecklas och ta nya kliv!

Om tjänsten
Som CNC-operatör arbetar du med fräsning, svarvning eller pressning inom produktion. Du arbetar med bearbetning av material och sköter såväl programmering som körning av maskiner och robotar. Dina arbetsuppgifter innefattar materialhantering och kontrollering, vilket innebär att du ansvarar för att både mäta, ställa in och övervaka maskinen. I din roll ingår även förbättringsarbete samt att förstå och hantera problem som kan uppstå med maskinerna. Skiftarbete förekommer.

Om dig
Vi söker dig som har relevant industriutbildning och som tidigare arbetat som CNC-operatör. Du har goda tekniska kunskaper och trivs i produktionsmiljö. Har du själv fått ansvara för processen från början till slut kommer du snabbt att komma in i arbetsuppgifterna. Det är meriterande med en utbildning inom CNC.
Är du en noggrann och strukturerad person så är detta rätt tjänst. Är du social och har lätt för att lära kommer du att passa perfekt. Trivs du med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor men också ta mycket eget ansvar är denna arbetsplats något för dig!

Om anställningen
Tjänsten somcnc-operatör är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Hammarling, malin.hammarlin@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.