Budbilschaufför till Europart

Budbilschaufför till Europart

Om tjänsten
I rollen som budbilschaufför hos Europart kommer du leverera paket till företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt i Uppsala för att sedan leverera försändelser med bil inom Stockholmsområdet. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta dagtid, måndag-fredag. I tjänsten förekommer tunga lyft.

I din roll som budbilschaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Packa ihop ordrar
  • Leverera produkter till kunder
Tjänsten som budbilschaufför är ett konsultuppdrag på 6 månader med ambition att sedan övergå till anställning hos Europart med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har minst B-körkort. Meriterande om du har truckkort samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vidare ser vi att du är van vid kundmöten och är professionell i din yrkesroll. Att du har en öppen attityd och är en person som bidrar till arbetsglädje i det dagliga arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Europart
Med 70 års framgångsrik verksamhet på marknaden för fordonsreservdelar är Europart idag en ledande partner för nyttofordonsverkstäder samt operatörer av lastbils-, släpvagns-, transportbils- och bussvagnparker i Europa.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Europart, budbilschaufför, chaufför, budbil, Adecco, Uppsala,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.