Automationsingenjör till Mondelez

Automationsingenjör till Mondelez

Om tjänsten
Som automationsingenjör kommer du framförallt att arbeta ute i vår kunds produktion där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara felsökning av system, optimering, installation och driftsättning av applikationer och maskiner. Att arbeta med förbättringar är en naturlig del i ditt arbete samtidigt som du ser till att leveransen alltid håller högsta möjliga kvalitet och alltid sker under säkra förhållanden.

I din roll som automationsingenjör kommer du:
  • genom självständigt arbete identifiera, planera och genomföra felsökning och förbättrande åtgärder på produktionslinjerna.
  • se till att styrsystem även fortsättningsvis är funktionella och att vi följer med i den tekniska utvecklingen
  • genom ditt pedagogiska sätt lära ut och dela med dig av grundläggande kunskaper inom process- och styrområdet till våra nyckelroller i produktionen.
  • att delta med din expertis i projektarbeten/upphandlingar så att vi alltid når rätt kvalitet och funktion på ny utrustning.
Tjänsten som automationsingenjör är ett konsultuppdrag med start omgående. Det finns god chans till anställning hos kund efter 6 månader.

Om dig
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom industriell automation. Du kan också ha gått en teknisk skola men då ser vi att du måste ha flera års motsvarande yrkeserfarenhet inom industriell automation. Vi ser även att du har en verifierad utbildning inom systemprogrammering av marknadens mest använda processtyrningsystem (Siemens S7 och S5, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron etc) och Human Machine Interface (HMI) samt bred erfarenhet inom industriell automatisering med felsökning, programmering och projektarbete.

Vidare ser vi att du är praktiskt lagd och har intresse av att delta i mekaniska problem och lösningar. Du är innovativ, flexibel, analytisk och strukturerad och fungerar lika bra i samarbete med andra som du gör att arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ingenjörsexamen inom industriell automation alt. annan teknisk utbildning och flera års arbetslivserfarenhet inom industriell automation
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Serviceinriktad och kommunikativ
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marléne Nordsten via Adecco 08 100 500 alt. 073-684 77 82

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Automation, Automationstekniker, Automationsingenjör, Mondelez, Upplands Väsby
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.