Automationsingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Automationsingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående? Vill du arbeta som Automationsingenjör i en global organisation som just nu är inne i en spännande och kraftigt expansiv fas? Då är antagligen den här rollen något för dig!

I rollen som Automationsingenjör ingår arbetsuppgifter så som:
  • Driva förvaltning, underhåll och nyutveckling av automationssystem
  • Medverka till att långsiktiga planer tas fram för automationssystem
  • Underhålla, felsöka och uppdatera system med tillhörande dokumentation
  • Medverka och driva avvikelseutredningar och ändringsärenden
  • Medverka som Teknisk sakkunnig i projekt
  • Medverka vid inspektioner och externa kontakter
  • Initiera, driva och delta i förbättringsärenden
  • Planera och genomföra tekniska försök samt delta i kvalificeringar
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. För rätt person finns mycket goda möjligheter till övertag och anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ansvarar för drift, service och underhåll av automatiserade och datoriserade system. Du kommer vara en av tre Automationsingenjörer i teamet.
Vi ser att du som söker har en högskoleingenjörsutbildning inom Automation. Du ska ha flera års erfarenhet av automation och underhåll, gärna inom liknande industri. Kompetens inom el, PLC, datorteknik, och nätverk är meriterande och har du dessutom arbetat med Simatic-system kommer vi värdesätta det ytterligare.
Starkt meriterande anses tidigare erfarenhet från arbete inom Serialisering.
Som person behöver du vara flexibel när det krävs. Du tycker om att ta egna initiativ.Tjänsten kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt för att upprätthålla en GxP miljö. Vidare ska du ha ett brinnande intresse för teknik och problemlösning.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via anette.eriksson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.