Administratör

Administratör

Är du en administratör med god ekonomisk förståelse som söker en ny utmaning? Vår kund i Uppsala söker nu förstärkning med startdatum i början av februari.

Om tjänsten
Som administratör kommer du att svara i telefon och koppla till rätt person, sköta in- och utvägning av material samt fungera som ett stöd till faktureringsavdelningen. Framförallt med leverantörsfakturor. Utöver detta tillkommer diverse administrativt arbete samt kontakt med både kollegor och kunder. Du förväntas vara serviceminded och kunna jobba självständigt.

Om dig
Vi söker dig med minst en gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har god ekonomisk förståelse och gärna erfarenhet av administration.
Vidare ser vi att du trivs med många kontaktytor och gillar att hålla många bollar i luften. Du är trevlig och inte rädd för att ta kontakt med människor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Serviceminded
  • Gymnasieutbildning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

aziza.mehho@adecco.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, Admin, Administration, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.