Adeccos kund söker förrådsanvarig över sommaren!

Adeccos kund söker förrådsanvarig över sommaren!

Om vår kund
Adeccos kund Saltängen har en unik arbetsmetodik från inspektion till revision, vilket innebär att de tar ett helhetsansvar för den föreslagna och levererade lösningen, och anlitas idag av Sveriges ledande industri och byggföretag. Nu letar de efter en person som vill jobba som förrådsansvarig hos en av deras kunder inom ett värmeverk i Uppsala, har du en teknisk bakgrund eller är intresserad av detta, då ska du läsa vidare!

Om uppdraget
Vi söker nu en ordningsam och erfaren förrådsansvarig till ett spännande uppdrag inom ett värmeverk i Uppsala. Du kommer under v 24 fram till v 35, med ett uppehåll under v 29-31, ansvara för att förrådsverksamheten ska fungera optimalt, så att arbetsledarna har tillgång till rätt material i rätt tid. Hålla koll på förråd med olika verktyg och förbrukningsmaterial, beställning av material samt hämtning. Stöttning av arbetsledare genom att vara brandvakt och diverse andra säkerhetsuppgifter. Därför ser vi helst att du har SSG entré samt heta arbeten.

Om dig
Som person är du ordningsam, noggrann, öppen, lyhörd och har ett säkerhetstänk. Trivs du dessutom med mycket eget ansvar och är tekniskt lagd har du hittat helt rätt! Vi ser gärna att du har någon form av teknisk/mekanisk bakgrund. Du har avslutad gymnasieutbildning och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om uppdraget eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Amila Dresevic via Adecco 010-173 73 00.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
sommarjobb, medarbetare, förrådsansvarig, heta arbeten, SSG, teknik, Uppsala, adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.