Adeccos kund i Uppsala söker inköpare!

Adeccos kund i Uppsala söker inköpare!

Just nu söker Adeccos kund Gyros Protein Technologies AB en inköpare med erfarenhet av inköp och som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom inköp och önskar bli en del av ett företag som är i en spännande utveckling, där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Då ska du läsa vidare!

Om uppdraget
Som inköpare kommer du att arbeta med att förhandla och upphandla produkter som behövs för att säkerställa en bra supply chain. Du har kontakt med leverantörer, både befintliga och nya, samt löpande kontakt med den interna verksamheten. Du ansvarar tillsammans med kollegor och ledare inom avdelningen att rätt material finns i rätt tid. Du ska även kunna vara behjälplig för det operativa i logistikgruppen som att packa ordrar, import/export etc som back up när behovet finns hos teamet.

Uppdraget förväntas starta omgående med en konsultanställning via oss på Adecco. Uppdraget förväntas pågå 5 månader framåt, med möjlighet till övertag hos kund.

Om dig
Vi söker dig med gymnasieutbildning gärna inom naturvetenskap/teknik och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från supply chain. Du ska även ha erfarenhet av att arbete med affärssystem och import/exporthantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som teamledare eller ansvarig roll inom Supply Chain/Logistik.

Krav:
Engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta med affärssystem ( ERP system)

Som person har du ett stort eget driv och är trygg i dig själv. Du är glad, social och du gillar att bygga långsiktiga relationer. Du trivs med att ta kontakt med nya människor, både internt och externt. Du är självgående och tar egna initiativ för att uppnå resultat. Vidare bör du även vara duktig på att prioritera och planera, för att leverera på ett effektivt sätt.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 684 78 61.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, logistikmedarbetare, ERP system, Gyros Protein Technologies AB, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.