Wealth Manager till Coeli i Uppsala

Wealth Manager till Coeli i Uppsala

Coeli växer i Uppsala och nu har du en spännande möjlighet att vara med och påverka deras tillväxt. Har du arbetslivserfarenhet från en rådgivningsroll på bank, är driven och har en fallenhet för att bygga starka och personliga relationer med människor? Kanske har du även en utbildning inom ekonomi och vill vara med på en tillväxtresa där du får vara med och påverka din egna roll och arbetsätt? Då kan detta vara något för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Coeli är ett entreprenöriellt finanshus som investerar i noterade tillgångar, fastigheter och private equity med målsättningen att skapa stort värde för både människa och kapital. Bolaget förvaltar drygt 40 miljarder kronor och är i en stark tillväxtfas inom samtliga affärsområden. Coeli ser en stor potential i Uppsala efter många års lokal närvaro och vill nu anställa fler rådgivare för att fortsätta öka marknadsandelar i Uppsalaregionen. Med ett unikt erbjudande skapar Coeli stora värden för bolagets kunder och deras vision är att vara det självklara valet inom förmögenhetsförvaltning i Uppsala. Här får du möjligheten att tidigt vara med på Uppsalakontorets tillväxtresa.

Hos Coeli erbjuds du:
 • Möjlighet att forma din egna roll och arbetssätt
 • Stora utvecklings- och karriärmöjligheter
 • Konkuerrenskraftig lön + bonus
 • Friskvårdsbidrag
Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som Wealth Manager
 • Du ansvarar för egna befintliga kunder men har även fokus på att etablera nya kundrelationer.
 • Bygga, stärka och sprida Coelis varumärke i Uppsalas affärsliv och entreprenörskretsar.
 • Genom en noggrann behovsanalys förstå förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företags målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialister rekommendera kvalificerade lösningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, pensions-/försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar.
Vi söker dig som

Som person trivs du i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och hög kvalité. Du har en naturlig fallenhet för att ge utmärkt service och brinner för att bygga starka och personliga relationer med människor. Du är engagerad, prestigelös och professionell både mot kollegor och kunder. Du har ett stort intresse för ekonomi och investeringar. Du är en nyfiken person som följer kapitalmarknaden i stort och vill framåt och tar egna initiativ. Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och i skrift på svenska och engelska.

* Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen inom ekonomi och/eller erfarenhet från en rådgivningsroll på bank, rådgivningsorganisation, fondkommissionär eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt på personliga kompetenser och vi ser att du som söker besitter följande kompetenser:
 • Affärsmässig
 • Orädd
 • Relationsskapande
 • Inititativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående/ enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coeli är ett svenskt finanshus som hjälper förmögna privatpersoner, entreprenörer och institutioner att maximera sina investeringar genom förvaltning i världsklass.

Coeli har funnits sedan 1994, förvaltar drygt 40 miljarder och investerar mellan 1-3 miljarder per år i private equity och fastigheter tillsammans med våra kunder. Inom Coeli-koncernen arbetar drygt 110 anställda på kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Klickahärom du är nyfiken på att veta mer om Coeli.