Vill du kombinera dina studier med en spännande serviceroll? Se hit!

Vill du kombinera dina studier med en spännande serviceroll? Se hit!

Har du ännu inte säkrat sommarjobbet? Är du en klippa på att alltid ge god service och vill arbeta i en spännande miljö på Arlanda flygplats? Om du är en kund- och lösningsorienterad student samt trivs med ett varierat arbete med högt tempo finns nu möjligheten för dig, då vi söker Customer Care-medarbetare åt Gate Gourmet!

Information om uppdraget

I den här rollen är du ansiktet utåt mot kunderna och den som ser till att leveranserna uppfyller kundernas förväntningar. Såklart har du stöttning och jobbar nära dina härliga kollegor, där ni tillsammans roddar arbetsdagarna och har roligt samtidigt!
I den här rollen ingår du i vår studentpool och arbetar 2 pass i veckan under terminen, för att sedan växla upp till 2-5 pass i veckan under sommaren. Du kommer att jobba skift mellan 4-23, och då en del pass även är förlagda på lördagar och söndagar är det bra att vara beredd på att jobba cirka varannan helg.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift som Customer Care är att vara behjälplig mot kunderna, alltså flygbolagen. Du kommer ha direktkontakt med flygpersonal på de flighter som Gate Gourmet levererar mat och tullfrivaror till, och det är du som ansvarar för att allt de beställt verkligen levereras på det sätt de vill. En viktig del av arbetet består av att kontrollera alla vagnar, innan dessa körs ut till planen.

Du kommer till exempel att:

Utföra kvalitets-, kvantitets-, och temperaturkontroller och dokumentera dessa

Säkerställa att allt levereras enligt kunds önskemål och aktuell tidsplan

Hantera kontakter med kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt och lösa eventuella problem som uppstår

Vid behov arbetsleda förarna/lastarna under pågående lastning

Du är serviceminded, håller många bollar i luften och blir motiverad av att ta ansvar. För att trivas i rollen bör du också tycka om att snabbt ställa om då exempelvis beställningar kan förändras.

Vi söker dig som

Är student på eftergymnasial nivå i minst ett år framåt

Har god förmåga att ge service och kan skapa goda relationer med olika typer av människor

Är noggrann och kvalitetsmedveten

God förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska

Har B-körtkort

Det är meriterande om du

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, skiftgång 2 pass i veckan mellan 04-23 samt 2-5 pass i veckan under sommarmånaderna

Placering: Arlanda Flygplats

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gate Gourmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work-kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gate Gourmet är ett multinationellt företag med verksamhet i hela världen. Företagets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till deras kunder som utgörs av ett trettiotal flygbolag. Idag är de ca 400 anställda i Sverige, fördelade på enheter på Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Malmö/Sturup och de omsätter ca 350 miljoner kronor. Gate Gourmet arbetar i en mycket internationell och snabbrörlig miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.