Vasakronan söker vass kundservicestjärna på deltid!

Vasakronan söker vass kundservicestjärna på deltid!

Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till Vasakronans kunder? Vill du också arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö där flera av dina blivande kollegor arbetat länge? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att multitaska, dvs. att du kan tala i telefon, registrera vad kunden säger samtidigt som du söker efter information på datorn. Du kommer du tillhöra ett mindre team där du direkt kommer bli en del av kundserviceteamet. För att får bästa möjliga start kommer du läras upp av en rutinerad kollega.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på deltid hos Vasakronan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, kontorstider där vi har som krav att man ska vara tillgänglig 2 ggr/vecka. Passen är förlagda både heldagar och halvdagar.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person. Vasakronan har en vision om att leverera riktigt bra service till samtliga kunder, där är du ansvarig genom ditt kundbemötande. Du arbetar i ett team med såväl deltids- som heltidskollegor, du kommer att tillhöra Academic Works studentpool.

Vi söker dig som
  • Har stort intresse att arbeta med kundservice och kundhantering via telefon och mail
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen
  • Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
Har du arbetat i systemet Trio är det meriterande, dock inget krav.

Som person är du serviceminded och brinner för att alltid ge bästa servicen. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundtjänstmedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög service nivå och kan bidra med ett glatt humör.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 16 h/vecka
  • Placering: Centrala Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vasakronans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vasakronan är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan brinner för att utveckla koncept för fastigheter och är ledande inom bland annat kontorsmiljöer, där deras egna kontor i Stockholm är välbesökt från världens alla hörn till följd av dess unika koncept.