Var med och skapa viktigt forskningsmaterial hos Gradientech

Var med och skapa viktigt forskningsmaterial hos Gradientech

Är du student och söker ett flexibelt extrajobb 1-1.5 dagar i veckan? Trivs du i en labbmiljö och gillar att arbeta med händerna? Då kan detta vara något för dig! I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta på ett spännande bolag med stora visioner. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande.

Information om uppdraget

Gradientech arbetar med mikrofluidikbaserade produkter och utvecklar baserat på dessa ett diagnostiksystem för antibiotikaresistenstestning. Företaget består i dagsläget av ungefär 10 anställda samt ett större antal konsulter, och söker nu 2 personer till deras produktionsteam av mikrofluidikprodukter ämnade för forskningsapplikationer. Här kommer du att tillverka forskningsprodukterna CellDirector 2D samt CellDirector 3D, vars syfte är att bidra till större förståelse för hur celler svarar mot olika ämnen.

Du kommer att själv kunna välja dina arbetspass som omfattar ungefär 1-1.5 dagar i veckan, vilket även kan förläggas på halva arbetsdagar. Arbetsbelastningen kan komma att öka vid större beställningar.

Du erbjuds
  • Ett flexibelt deltidsjobb där du själv kan lägga upp ditt schema utifrån dina studier
  • Möjlighet att växa i rollen utifrån din utbildning och dina intressen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i produktionsteamet kommer du att tillverka och montera mikrofluidikbaserade engångsprodukter enligt givna produktionsmanualer. Du kommer även att noggrant dokumentera de olika processteg som du utför. Arbetet är fingerfärdigt och innehåller moment som att limma, mäta och montera.

Vi söker dig som
  • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, där du som tidigast tar examen i januari 2022. Det är meriterande om du studerar en naturvetenskaplig utbildning
  • Har mycket goda kunskaper i båda svenska och engelska, då samtliga instruktioner är skrivna på svenska
Som person är du kvalitetsmedveten och inte rädd för att fråga för att säkerställa att det blir rätt. Du trivs även i en lugn miljö med stundtals repetitiva uppgifter. Du är även:
  • Noggrann
  • Strukturerad
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 1-1.5 dagar i veckan fördelat på hela eller halva dagar. Omfattningen kan komma att öka vid större beställningar.
  • Placering: Uppsala Science Park
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gradientechs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gradientech är ett bioteknikbolag som utvecklar medicintekniska produkter baserade på mikrofluidik. Våra produkter gör det möjligt att analysera cellers rörelser i realtid och studera hur biologiska prover svarar på kontrollerbara koncentrationsgradienter. Vårt fokus är för närvarande QuickMIC, ett system för ultrasnabb antibiotikakänslighetsbestämning. Lösningen möjliggör snabb diagnostik av sepsispatienter, något som bidrar till ökad överlevnad, minskade vårdkostnader och minskad antibiotikaresistens.