Valideringsingenjör till spännande uppdrag i Uppsala

Valideringsingenjör till spännande uppdrag i Uppsala

Har du tidigare erfarenhet inom validering och är redo för nästa utmaning? Vill du arbeta i varierande projekt där dina intressen styr vilken riktning du går? Då ska du söka tjänsten som valideringsingenjör hos vår kund!

Information om uppdraget

Academic Work söker till vår kund i Uppsala flera CSV (Computer System Validation) ingenjörer till ett spännande projekt. Kunden är ett läkemedelsföretag som just nu genomgår stora förändringar. Vi behöver både seniora och juniora CSV ingenjörer, alternativt valideringsingenjörer, med ett stort intresse av mjukvara.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framöver.

Arbetsuppgifter

Som valideringsingenjör hos oss kommer du att ingå i ett projektteam som ansvarar för planering och genomförande av valideringsaktiviteter med inriktning mot Computerized System Validation (CSV) och dataintegritet. Projektet går ut på att validera ett större antal utrustningar med mjukvara inom produktion och QC.

Du kommer till exempel att:
 • Validera mjukvara som används på utrustningar på QC och/eller inom produktion.
 • Göra riskbedömningar
 • Arbeta med rapportering
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av likande tjänst och nu vill ta steget in i ett växande företag där uppdragen hittas utifrån dina egna intressen.

Vi söker dig som
 • Har en civil-eller högskoleingenjörsexamen samt har jobbat några år inom CSV alternativt validering.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Har CSV- erfarenhet samt stort intresse för mjukvara inom GMP.
Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor.
Vi uppskattar att du är ansvarstagande, som krävs vid ett arbete i team, men även kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är öppen för att lära dig nytt. Uppdraget förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork