Utvecklas som redovisningskonsult hos Intromedia!

Utvecklas som redovisningskonsult hos Intromedia!

Följ med på en spännande digitaliseringsresa hos familjära Intromedia som präglas av nytänkande och ambition. Tillsammans med erfarna kollegor finns här stora möjligheter att utvecklas både på ett karriärmässigt- och personligt plan. Ta chansen och sök din nästa utmaning idag!

Information om uppdraget

Familjekoncernen Intromedia bedriver konsultverksamhet inom redovisning, IT och webbutveckling och söker nu en redovisningskonsult. I Ultuna, där företaget är beläget, jobbar du i nära samarbeten med fyra kollegor i samma roll, som alla strävar efter att skapa en trivsam arbetsmiljö. Med en chef som ger sina medarbetare frihet under ansvar ges du möjlighet att flexibelt lägga upp ditt arbete som passar just dig. Hon förstår vikten av att göra jobbet tillsammans och besitter tankesättet att allt är möjligt.

Intromedia värnar om att du som medarbetare ska må bra. Därav har de bland annat valt att ha extra semesterdagar och kortare arbetsdagar andra halvan av året. De främjar din hälsa genom gediget friskvårdsbidrag och bejakar sammanhållning i form av roliga aktiviteter. Vidareutveckling är också viktigt för Intromedia, varför du kommer erbjudas att gå kurser och utbildningar för att inte riskera att stå still i din utveckling.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Intromedia kommer du främst fokusera på den löpande redovisningen, för att successivt även gå mer in på bokslutsarbete.
För att Intromedia ska kunna ge den bästa servicen ut mot kunder, samt behålla goda interna samarbeten kommer ni jobba med kunderna i team, men där du får ytterst ansvar för några av dem.
Kunderna finns främst i Uppsalaområdet, men idag har företaget även kunder runt om i hela landet. Dessa verkar inom alla typer av branscher och är små till mellanstora i storlek.

Vi söker dig som
 • Antingen är utbildad ekonom, eller har likvärdig erfarenhet från arbetslivet
 • Har kunskap av att jobba i affärssystem kopplat till ekonomisk administration. Intromedia använder sig av affärssystemet Fortnox och gör bland annat boksluten i BL Administration, varför det är starkt meriterande om erfarenheten kommer därifrån.
 • Har grundläggande kunskaper av liknande arbetsuppgifter såsom avstämningar och bokslut
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har god datorvana och lätt att sätta dig in i nya system
Som person är du:
 • Strukturerad på det sättet att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
 • Självgående och därmed tar ansvar för att dina uppgifter drivs mot målets riktning och levereras i tid
 • Mogen i din personlighet som gör att du utstrålar trygghet, stabilitet och har förmågan till självinsikt
 • Duktig på att samarbeta och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer
 • Resultatinriktad och sätter därför utmanande mål för ditt arbete
Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.

Övrig information
 • Start: Omgående start, men hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, med provanställning 6 månader
 • Placering: Ultuna, Uppsala
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Intromedias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se