Utvecklande ekonomiroll till GK Rör AB

Utvecklande ekonomiroll till GK Rör AB

Värdeskapande, innovativa, långsiktiga, juste och affärsmässiga! Så beskriver GK Rör sin verksamhet där begynnelsebokstäverna tillsammans bildar ordet VILJA. Hit söker vi nu en person som besitter just det viljan, att förändra och utveckla både sig själv och företaget. Känner du igen dig i VILJA och har kunskaper och intresse för redovisning? Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en redovisningsekonom till GK Rör i Uppsala. Här kommer du tillsammans med kunniga kollegor arbeta på ett familjärt företag i framkant. Då företaget är inne i en expansiv fas och precis förvärvat tre bolag i Stockholm behöver de stärka upp sin personalstyrka med en redovisningsekonom. Rätt person kommer ha goda möjligheter att påverka och utveckla arbetet på ekonomifunktionen.

Vill du följa med på GK Rörs resa och ta nästa steg i din karriär inom redovisning? Bli då en del av GK Rör:s ekonomiteam i Uppsala.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du anställs direkt hos GK Rör.

Arbetsuppgifter

Du kommer som redovisningsekonom vara en av fyra medarbetare på ekonomiavdelningen och även ha ett nära samarbete med övriga stabsfunktioner. Du kommer till en början fokusera på att samordna och strukturera leverantörsreskontran som idag ligger utspridd på flera personer i verksamheten. Din uppgift blir sedan att ansvara för att effektivisera och organisera funktionen.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta leverantörsreskontran inklusive attestflöde för att säkerställa hög kvalitet i kontering och redovisning
 • Handha in- och utbetalningar
 • Göra avstämningar och vara delaktig vid månadsbokslut
Du kommer även till viss del samverka med inköp och vara delaktig i skattedeklarationer och försäkringar. I rollen ingår även biladministration, likviditetsplan och analys. Du kommer tillsammans med dina kollegor att vara med och utveckla ekonomiavdelningens arbetssätt.

Tjänsten passar dig som har jobbat med liknande uppgifter tidigare, exempelvis som redovisningsekonom eller ekonomiassistent/redovisningsassistent, men nu vill ta klivet upp i en mer ansvarsfull roll. Du kommer att jobba nära redovisningsansvarig som också blir en stöttande pelare under din start.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av att arbeta i en lite mer komplex redovisningsmiljö och förmågan att se helheten i redovisningsprocessen.
 • Tidigare har jobbat i större affärssystem
 • Har erfarenhet av månadsbokslut
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Är flytande i svenska då redovisningsarbetet kräver detta
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom installationsbranschen. Ett stort plus är även om du har en högskoleutbildning alternativt YH-utbildning inom relevant område.

GK Rör lägger stor vikt vid personlig lämplighet då driv och vilja kommer vara viktigt för att lyckas i rollen. Som person är du ansvarfull, strukturerad och noggrann. Du har god samarbetsförmåga, är en lagspelare som även är van att jobba självständigt.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Övrig information
 • Start: Hösten 2018
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GK Rör:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GK Rör AB utför alla typer av rörinstallationer, såväl nyproduktion som ombyggnader och service. Verksamheten expanderar kraftigt och utgår idag från fyra distrikt; Öst (Uppsala), Stockholm, Nord (Luleå) och Syd (Ystad/Malmö). Verksamheten i Stockholm har tillkommit genom ett förvärv i månadsskiftet augusti/september och drivs genom tre helägda dotterbolag. GK Rör omsätter idag därmed ca 500 Mkr per år, har ca 300 anställda och står inför att ta nästa steg i en planerad expansion.

GK Rör AB är en del av Gunnar Karlsen Sverige AB. Gunnar Karlsen erbjuder rådgivning och tjänster inom tekniska installationer för alla typer av byggnader, under hela deras livslängd. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom samt flera årtionden av erfarenhet inom installation och service. Vi vill med vår expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader. GK Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3000 medarbetare och en omsättning på över 6 miljarder.