Två projektledare till Bravidas Uppsalakontor!

Två projektledare till Bravidas Uppsalakontor!

Vill du jobba i en varierande roll på nordens största installationsföretag?
Har du en god teknisk förmåga och vill komma in på ett företag som verkligen ser dig och din utveckling? Hos Bravida får du chansen att ansvara för olika projekt från start till mål, i en roll med eget ansvar, nära kontakt med kund och samarbetsytor inom olika områden internt. Du välkomnas till ett trevligt och familjärt team där du kommer att kunna påverka företagets fortsatta framgångsresa!

Information om uppdraget

Academic Work söker två projektledare till Bravida i Uppsala. Bravida är den största installatören i Norden och inriktar sig mot service-och installationer inom bland annat el, energioptimering och ventilation. Vi söker två projektledare till två olika enheter, men båda tillhör Bravida Region Uppland. Du kommer antingen ingå i ett team om 25 arbetare och 5 projektledare, eller ett team om 50 arbetare och 10 projektledare. Båda teamen kännetecknas av god sammanhållning och du kommer att få deltaga på olika konferenser för att hela tiden uppdatera dina kunskaper. Inom Bravida finns stora utvecklingsmöjligheter och deras motto är När du växer, växer vi. Läs mer om Bravidas utvecklingsmöjligheter här.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bravida. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du i första hand arbeta med projektledarstöd tillsammans med en annan projektledare. Du kommer att inrikta dig antingen mot en specialistenhet som bygger bostäder, eller en annan bredare inriktning. Du kommer att ansvara för projektet från start till leverans. I rollen kommer du ha mycket kontakt med både leverantörer, kunder och kollegor för att projekten ska bli bra genomförda. Din anställning inleds av en gedigen introduktion där du kommer att få en tilldelad mentor. När du har kommit in i rollen så kommer du på sikt att ansvara för egna projekt.

Vidare kommer du exempel att:
 • Jobba med sammanställning av projekt där du stämmer av ändringar och avvikelser
 • Besöka kunder på plats för att gå igenom projektet
Tjänsten passar dig som vill jobba varierande i ett stundvis högt tempo. Du har goda tekniska kunskaper och är redo att ta dig an en roll där du får jobba varierat och brett. Redan från din start kommer du att involveras i spännande projekt tillsammans med din mentor.

Vi söker dig som

Till denna tjänst söker vi dig som gör allt för att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att driv och motivation är viktigt för att lyckas i rollen.

Vidare söker vi dig som har:
 • En teknisk förståelse för hur saker och ting hör ihop
 • Goda kunskaper i MS Office
 • B-körkort då du kommer att besöka kunder i tjänsten
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom el, ventilation, anläggning eller motsvarande
 • Om du tidigare arbetat på byggarbetsplats
Som person tycker du det är roligt att träffa nya människor då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder och leverantörer. Du trivs med eget ansvar för att strukturera ditt arbete och självständigt driva dina processer framåt tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bravidas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida här är Nordens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.