Terminalarbetare till Expresservice i Uppsala!

Terminalarbetare till Expresservice i Uppsala!

Är du morgonpigg och har truckkort A + B och vill bli en del av ett härligt team med start i mars? Expresservice söker nu dig som har tidigare erfarenhet av lager- eller logistikarbete och vill stötta upp på deras terminal. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en terminalarbetare till Expresservice. Expresservice är ett transport- och terminalföretag som utgår från Uppsala, och bedriver linjetrafik främst i Stockholm och Mälardalen. Det är ett familjestartat företag som i dagsläget har mer än 70 anställda, men där den familjära stämningen fortfarande präglar arbetsplatsen.

Du kommer att tillhöra ett team om totalt sex personer där ni jobbar tre personer under varje pass. Du kommer att arbeta morgonpasset måndag-fredag mellan 05:00-14:30. Atmosfären i gruppen präglas av många skratt och högt i tak och där man tycker om att hitta på saker även på fritiden, som exempelvis fotbollsmatcher eller rallykörning.

Tjänsten sträcker sig sex månader fram i tiden med god möjlighet till direktrekrytering hos Expresservice för dig som visar engagemang.

Du erbjuds

* En rolig arbetsplats med goda kollegor på ett attraktivt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare kommer du att arbeta med att lossa gods samt lasta bilarna med hjälp av truck. Lasten ska sedan placeras på rätt plats på lagret. Du kommer under dina första veckor att genomgå en introduktion där du går bredvid en av dina mer erfarna kollegor.

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta fysiskt och inte räds ett högre arbetstempo. Vidare passar rollen dig som har en positiv attityd och sprider energi på din arbetsplats.

Vi söker dig som
  • Har truckkort A och B
  • Har tidigare erfarenhet av lager- och logistikarbete från exempelvis ett tidigare sommarjobb
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
För denna tjänsten är det även meriterande om du har kunskaper i engelska, då vissa av företagets chaufförer inte talar svenska.

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Positiv
  • Bra på att samarbeta
Övrig information
  • Start: Mars
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala, Gnista
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expresservice önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expresservice är idag ett modernt och lönsamt transport- och terminalföretag. Deras affärsidé, att bedriva linjetrafik, har lett till en ökad efterfrågan på våra tjänster. Att de dessutom kan erbjuda sina kunder omexpediering och lagring i den 3 386 kvm stora fastigheten har även bidragit till nya kundkontakter med tillhörande transportuppdrag. Fastigheten ligger strategiskt vid E4:ans södra infart till Uppsala.