Teamleader till världsledande bolag inom telekom i Rosersberg

Teamleader till världsledande bolag inom telekom i Rosersberg

Ta chansen att bli en del av ett expansivt telekombolag som Teamleader! Om du är en fena på teknik, har tidigare jobbat med tekniska reparationer och motiveras av att driva ditt och andras arbete framåt så passar du in i denna roll. Tjänsten ligger belägen i Rosersberg och vi söker dig för omgående start.

Information om uppdraget

Företaget är världsomfattande som riktar sig mot telekommarknaden och här får du chansen att vara bakom kulisserna i en spännande miljö riktad mot mobiltelefoner. Ambitionen är att växa starkt inom deras repairavdelning under närmaste tiden så ta nu chansen att vara med och bygga samt forma vidare avdelningen!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden i 6 månader och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden efter dessa månader.

Arbetsuppgifter

Avdelningen repair består idag av 13 tekniker samt en teamleader. Förutom att jobba operativt själv så kommer du som teamleader att leda dina kollegor som arbetar med hela reparationskedjan av mobiltelefoner. Du kommer bland annat säkerställa att säkerhetsrutiner efterlevs, identifiera och förmedla möjliga förbättringar avseende produktion, dess rutiner och system. Vidare kommer du att planera gruppens resurser så att arbetsuppgifterna sker inom uppsatta tidsramar samt säkerställa leveranser.

Utöver detta kommer du att:
 • Rapportera till tillverkare
 • Introducera nyanställda
 • Ge dagligt stöd till teknikerna i arbetsrelaterade frågor
Tjänsten passar dig som är kundorienterad och har en förståelse för servicebranschen. Du brinner för teknik och tycker det är roligt att få vägleda dina kollegor på avdelningen. Eftersom verksamhetsbenet växer så finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget där chansen att få vara med och resan framåt är stor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Har minst 2 års erfarenhet av arbete inom tekniska reparationer eller starkt meriterande om du kommer från mobilbranschen
 • Har goda kunskaper i MS Office
 • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Tydlighet är något som eftersträvas i ditt ledarskap samtidigt som du har ett personligt driv att uppnå dina och avdelningens uppsatta mål. Som person ser du att service och kvalitét är en viktig del i ditt dagliga arbete. Nogrannhet och struktur är en central del i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rosersberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork