Talar du mandarin och vill arbeta på UMC?

Talar du mandarin och vill arbeta på UMC?

Vill du arbeta i en kundnära roll där du kommer ha extra stort fokus på den kinesiska marknaden? Här finns möjligheten för dig som vill kombinera ditt intresse för Life Science och kundrelationer. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för UMC:s räkning en Customer Engagement Representative. Du kommer tillhöra ett seniort sammansvetsat team om 6 personer där du kommer att vara experten på UMC:s licenser och se till att kunderna har rätt licens för sitt syfte. Dina kunder finns globalt runt om hela världen där du kommer främst att fokusera på den kinesiska marknaden vilket är anledningen till att du behöver ha goda kunskaper i mandarin. Som ny medarbetare på UMC får du bra förutsättningar att lyckas i din roll då du kommer få en gedigen introduktion samt läras upp av dina rutinerade kollegor. Du kommer vara placerad centralt i Uppsala i ljusa och fräscha lokaler.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos UMC. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 12 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Customer Engagement Representive kommer du ha det yttersta ansvaret för kundens upplevelse. Du kommer självständigt ta emot inkommande ärenden via ett ärendehanteringssystem där du främst har kontakt med kunderna via mail och telefon. Det är en kundorienterad roll som kräver god struktur eftersom du kommer hantera flera ärenden samtidigt där dina kunder främst befinner sig i en annan tidszon.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på prisfrågor och ge prisförslag
 • Lägga till och justera kundens licens
 • Svara på frågor kring produktutbudet
Rollen passar dig som motiveras av att arbeta med flertalet arbetsuppgifter parallellt. Du tycker om problemlösning och är engagerad i ditt arbete. Vidare är du van att arbeta i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team och att uppnå gemensamma mål genom gott samarbete.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i mandarin och det engelska språket
 • Har en akademisk utbildning inom relevant område
 • Har erfarenhet av kundservice
 • Har goda kunskaper i MSOffice, framförallt Outlook, Word och Excel
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av kliniska prövningar

För att trivas i denna roll tror vi att du självständigt vill driva ditt arbete framåt, är ansvarstagande och själv kan strukturera upp ditt arbete. För dig är goda relationer viktigt och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du har ett eget driv och letar självständigt upp nya arbetsuppgifter om det är mindre att göra någon dag. Vidare är du inte rädd för att ha mycket att göra och du strävar alltid efter att leverera hög kvalité i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: 37 h/vecka
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och UMC önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Monitoring Centre (UMC) är en stiftelse vars syfte är att främja en säker användning av läkemedel. De är baserade i Uppsala och arbetar på uppdrag av World Health Organization (WHO) med att samla in och analysera patientdata från hela världen med mål att identifiera och förklara problem som är relaterade till läkemedel och dess användning. UMC är världsledande inom säker användning av läkemedel. Deras produkter och tjänster används både av myndigheter och företag inom Life Science i över 120 länder.