Ta pulsen på ScandiNovas produktion i rollen som Produktionstekniker!

Ta pulsen på ScandiNovas produktion i rollen som Produktionstekniker!

ScandiNova Systems producerar med hjälp av världsledande teknik pulsmodulatorer för användning inom forskning, medicinteknik och industri. All produktion sker på plats i Uppsala, och nu behöver dom din hjälp att optimera sina processer. ScandiNovas resa går i snabb fart framåt och om du är en problemlösare av rang så kan det här vara din möjlighet att hoppa på framgångståget!

Information om uppdraget

ScandiNova Systems har under de senaste åren vuxit, både i antal medarbetare och kvadratmeter, och ser en fortsatt kraftig expansion framöver. I sina lokaler i Uppsala producerar Scandinova pulsmodulatorer som levereras över hela världen. Främst består deras kunder av olika forskningslabb, medicintekniska företag samt diverse industrikunder.

I den här rollen kommer du bli den åttonde medarbetaren på avdelningen för Production Engineering där man arbetar med att skapa optimala förutsättningar för ScandiNovas två produktionsavdelningar. Tillsammans med avdelningens befintliga produktionstekniker kommer du se till att produktionen flyter på smärtfritt med ett resultat av högsta kvalitet och effektivitet.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid och kommer pågå på lång sikt. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ScandiNova. ScandiNovas intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Produktionstekniker kommer du lägga tid både i produktionslokalerna och på ScandiNovas kontor som ligger i samma byggnad. Din huvuduppgift kommer vara att skapa tydliga rutiner och strukturer för produktionen i verktyget Visual Factory. När det dyker upp utmaningar i produktionen så kommer det vara dig, samt avdelningens befintliga Produktionstekniker, man vänder sig till. Du kommer därav att arbeta aktivt med problemlösning, både för att lösa befintliga problem och förhindra att det dyker upp nya. Dagarna på kontoret spenderas bland annat med att skapa monteringsinstruktioner.

Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildningsbakgrund, exempelvis som Maskiningenjör eller motsvarande
  • Har en god datavana och ett stort tekniskt intresse
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom produktion eller om du sedan tidigare har arbetat med dokumentation. Vana av förändringsarbete och/eller processoptimering kommer även bedömas som en stor fördel.

Då din problemlösande funktion innebär många kontaktytor krävs det av dig som person att du har en god samarbetsförmåga. Även din noggrannhet kommer ställas på sin spets vid arbetet med dokumentation av rutiner och instruktioner.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ScandiNovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ScandiNova Systems AB, med huvudkontor i Uppsala, utvecklar och tillverkar pulsmodulatorer och RF-system baserade på världsunik teknik. Dessa system är en av huvudkomponenterna i partikelacceleratorer som används vid exempelvis cancerbehandlingar och industriell röntgen. 95% av ScandiNovas tillverkning exporteras och företaget har idag kunder i 45 olika länder. huvudsakligen i Europa, Asien och Nordamerika. ScandiNovas produkter utmärker sig med extrem prestanda och tillförlitlighet och används idag på världsledande forskningslab runt om i världen, exempelvis CERN, Maxlab, PSI, Lawrence Livermore och Brookhaven National Labratories.