Supportmedarbetare med erfarenhet av SQL

Supportmedarbetare med erfarenhet av SQL

Om du har ett brinnande intresse för IT och trivs i en roll där du får komma med förslag på kreativa lösningar till komplexa problem kan detta vara rollen för dig. Ta chansen att arbeta hos väletablerade Mimer i Uppsala. Vi arbetar genom urvalet löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en IT-kundsupport med känsla för service och problemlösning till Mimer Information Technology AB i Uppsala. I denna roll kombineras IT-kunskap med mycket kundkontakt och därför söker vi någon som beskriver sig själv som serviceminded samtidigt som man besitter goda kunskaper inom IT.

Du kommer i denna roll hantera Mimers kundsupport, där du bemöter kund över telefon och mail. Du kommer arbeta med att ta emot ärenden och bedöma hur dessa ska hanteras, skicka ärenden vidare till rätt person i verksamheten samt återkoppling till kunder. Du kommer även ge viss support direkt till kund över telefon och mail.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Beroende på vad du har för kunskaper sedan tidigare och intressen kommer rollens fokus skilja sig åt. Antingen kommer du arbeta med teknisk dokumentation där du bland annat skriver produktbeskrivningar och redigerar i redan befintliga dokument, eller kommer ditt fokus att vara på att utföra tester och kvalitetsarbete av Mimers system. Då kommer du istället ta fram testrutiner, testspecar, följa upp och förbättra testprocessen samt löpande kvalitetsarbete.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter innebära att du kommer hantera kundärenden över telefon och mail.

Vi söker dig som
  • Relevant utbildning inom IT
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med SQL- databaser
  • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, både i tal och skrift.
Meriterande är om du:
  • Tidigare arbetat i en supportroll
  • Har kunskaper inom algoritmer och datastrukturer
  • Har kunskaper inom programmering
  • Kan ta egna initiativ och jobba självständigt för att nå dina mål
  • Drivs av att hitta kreativa lösningar
För att passa personlighetsmässigt på Mimer ser vi att du som person är hungrig och nyfiken. Som person är du lösningsorienterad och trivs i en roll där du har mycket kundkontakt.

Övrig information

Start: Omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex och egna önskemål

Placering: Centrala Uppsala

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mimers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mimer Information Technology AB är ett företag som ursprungligen startades som en avknoppning från Uppsala Universitet på 1980-talet. Man har sedan dess utvecklat relationsdatabashanteraren (RDBMS) Mimer SQL som nu spänner från Enterprise-installationer till Embedded-installationer på många olika plattformar, i en mängd olika tillämpningar. Läs mer här: http://www.mimer.com/