Studerar du och vill jobba extra på flygplatsen?

Studerar du och vill jobba extra på flygplatsen?

Har du ett flygintresse och vill vara delaktig i att lasta cateringvagnar ombord på inrikesflygen? Här får du jobba i en serviceinriktad roll där du får använda din lösningsorienterade sida i ett varierande arbetstempo. Rollen passar även dig som gillar att röra på dig. Med andra ord - ett perfekt extrajobb bredvid dina studier!

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till Gate Gourmets inrikesavdelning på Arlanda flygplats med start omgående. Du kommer tillsammans med dina kollegor förbereda och lasta catering-och försäljningsvagnar ombord på inrikesflygen. Vi ser helst att du är flexibel och kan jobba cirka 2 pass i veckan samt hoppa in vid behov. Arbetstiderna är varierande med tidiga morgnar från 05:00 till sena kvällar 23:00. Eftersom du kommer jobba nära flygplanen så passar tjänsten dig som har ett flygintresse.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet. Uppdraget kommer att vara på deltid med ett passkrav på 2 dagar per vecka.

Arbetsuppgifter

Som student på inrikesavdelningen terminal 4 kommer du arbeta med varierande uppgifter inom lastning av varor till flygplanen. Du kommer att ha direktkontakt med flygplanspersonal på inrikesflighter. Du ansvarar för att allt flygbolagen beställt levereras på rätt sätt. Du kommer även att kontrollera leveranserna.

Du kommer till exempel att:
 • Utföra kvalitets-,kvantitets- och temperaturkontroller
 • Säkerställa att allt levereras enligt kunds önskemål och aktuell tidsplan
 • Lasta ombord vagnarna som ska med på flighten
 • Hantera kontakter med kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt och lösa eventuella problem som uppstår
Tjänsten passar dig som har ett flygintresse. Här får du verkligen en inblick i flygbranschen eftersom du jobbar när flygpersonalen och flygplanen. Som person är du serviceminded och gillar att jobba med varierande uppgifter. För att trivas i rollen bör du också tycka om att snabbt ställa om då exempelvis beställningar kan förändras.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Studerar på eftergymnasial nivå på minst 50%
 • Talar och läser svenska och engelska då kommunikationen sker på de språken
 • Kan jobba obekväma arbetstider, helst 2 dagar per vecka samt hoppa in på kort varsel
 • Klarar av högt tempo och kan hantera periodvis stress
 • Är initiativtagande som person
 • Gillar att jobba fysiskt
Det är meriterande om du:

* Tidigare jobbat inom kundservice

Som person är du snabbtänkt med ett gott sinne för siffror. Du kan hantera stressiga situationer utan att resultatet påverkas negativt. Vidare är du intiativtagande och tar ansvar för de arbetsuppgifter som tilldelas dig. Eftersom rollen även är fysiskt ansträngande så behöver du vara bekväm med detta.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 dagar i veckan främst söndag-fredag
 • Placering: Terminal 4, Arlanda flygplats
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gate Gourmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gate Gourmet är ett multinationellt företag med verksamhet i hela världen. Företagets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till deras kunder som utgörs av ett trettiotal flygbolag. Idag är de ca 400 anställda i Sverige, fördelade på enheter på Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Malmö/Sturup och de omsätter ca 350 miljoner kronor. Gate Gourmet arbetar i en mycket internationell och snabbrörlig miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.