Studerande speditör sökes för omgående start!

Studerande speditör sökes för omgående start!

Studerar du inom logistik och letar efter ett heltidsjobb under sommaren med chans till förlängning till hösten? Vi söker dig som kan börja omgående som speditör hos DSV på Arlanda. Företaget har blivit utnämnd tre år i rad till ett karriärföretag så möjligheter att växa inom företaget finns!

Information om uppdraget

Academic Work söker en speditör till DSV som kan börja omgående. Uppdraget är på heltid under sommaren och om samarbetet fungerat bra för båda parter finns det möjlighet att jobba deltid bredvid studierna till hösten. DSV är en del av Sveriges snabbast växande flygspeditör där du kommer att ingå i ett team om 15 personer. Anställningen inleds med en introduktion så att du får en bra grund att stå på.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DSV. Uppdraget kommer att vara på heltid under sommaren och därefter gå över till deltid på sidan av studierna till hösten, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Uppdraget kommer till att börja med sträcka sig 6 månader framåt men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som speditör kommer du att jobba både med flyg-och sjöfrakt. Du kommer att ingå i ett team om 15 personer där du bokar och registrerar sändningar. I rollen ingår även daglig kundkontakt och administrativa uppgifter. Eftersom DSV har ett stort globalt nätverk så sker vissa delar av kommunikationen på engelska.

Du kommer till exempel att:
 • Expidera transporter
 • Daglig dialog med kunder
 • Daglig dialog med företagets interna nätverk
 • Administrera svenska sändningar
Tjänsten passar dig som vill jobba på ett globalt företag där det finns goda möjligheter att växa inom företaget. Du har ett intresse för logistik och transport och vill lära dig mer om området.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Studerar inom spedition, logistik eller transport/eller motsvarande
 • Kan kommunicera både på svenska och engelska
 • Har god datorvana
Som person är du noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att göra dina kunder fullständigt nöjda och kan alltid ge en bra service. Vidare fungerar du både i team men kan samtidigt driva ditt egna arbete självständigt framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid under sommaren, deltid till hösten
 • Placering: Arlanda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DSV är en global leverantör av transport-och logistiktjänster. DSV har företag och anläggningar i mer än 80 länder och tillhandahåller logistiklösningar för tusentals företag dagligen. DSV är den speditör som under de senaste åren haft störst tillväxt på den svenska marknaden.