Studenter till fysiskt extrajobb hos TNT

Studenter till fysiskt extrajobb hos TNT

Här är extrajobbet med bra lön och optimala arbetstider för dig som vill kombinera eftergymnasiala studier och fysiskt arbete. Du kommer till en arbetsgrupp med riktigt härlig stämning och teamkänsla. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil. Vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för TNT räkning tre terminalarbetare som vill arbeta deltid i deras terminal i Upplands Väsby. Du måste kunna arbeta minst 2 pass/veckan och arbeta på obekväma arbetstider. Arbetstiderna är tex kl.04.00-10.00, 16.00-22.00 eller 17.30-02.00. Det kan även förekomma yttelrigare arbetstider.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och det är ett långsiktigt uppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT. För att arbeta hos TNT behöver du gå igenom en säkerhetsprövning då TNT ligger på ett säkerhetsklassat område. Det innebär att du kommer behöva skicka in arbetsintyg, studieintyg och liknande som bekräftar vad du har gjort de senaste 5 åren. Ditt CV behöver även vara uppdaterat med datum bredvid varje anställning och eventuella studier enligt modellen år-månad-dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Terminalarbetare kommer du arbeta vid terminalen med hantering av såväl export- som importgods, in-night gods och returgods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods vilket kan vara ett tungt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Plocka och sortera paket
 • Placera paketen i burar som sedan ska in i lastbilar och köras till Arlanda flygplats
Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna under terminerna och samtidigt dryga ut studentkassan. För den som har viljan och intresset finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta på sig extra ansvar och nya arbetsuppgifter inom företaget. Är du dessutom lagspelare och trivs att arbeta i grupp kommer du att trivas hos TNT.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna
 • Har god fysik och kan hantera tyngre lyft
 • Har B-körkort alternativt att du bor i Upplands Väsby och kan ta dig dit enkelt utan bil
 • Kommunicerar obehindrat på engelska eller svenska
 • Kan skicka in intyg för alla anställningar och eventuella studier du haft de senaste 5 åren
 • Har ett uppdaterat CV med datum enligt modellen år-månad-dag
 • Kan arbeta minst 2 dagar/veckan under obekväma tider
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat på terminal eller lager

Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för allt du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att du är en lagspelare och en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/veckan. Arbetstiderna är varierande, det kan exempelvis vara pass kl.04.00-10.00, 16.00-22.00 eller 17.30-02.00
 • Lön: 159.04kr/h + semestersättning
 • Placering: Upplands Väsby. Du behöver vara bosatt i Upplands Väsby och ha cykelavstånd till arbete, alternativt ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet på obekväma tider.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se