Studenter till Gate Gourmet!

Studenter till Gate Gourmet!

Är du en noggrann student som gillar att arbeta i högt tempo? Academic Work söker nu dig som vill arbeta 2 pass per vecka på Gate Gourmets tullfriavdelning. Det är ett perfekt lönsamt extrajobb som passar dig som vill dryga ut studentkassan bredvid studierna och samtidigt letar efter ett långsiktigt uppdrag! Missa inte chansen, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gate Gourmets räkning orderplockare som kan stötta upp tullfriavdelnigen. Gate Gourmet är en cateringfirma för flygbolag och här får du chansen att bli en viktig del av vad som sker "bakom kulisserna" på Arlanda flygplats. Du kommer att ingå i en studentpool om cirka 20 andra studenter och jobba under terminerna 2 pass per vecka. Sista veckan i varje månad så önskar vi gärna att du kan jobba mer än 2 pass då deras behov ökar. På avdelningen är det trevlig stämning och när du har lärt dig arbetet så kan du även få möjlighet att lyssna på en podcast eller musik medan du jobbar.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet.

Arbetsuppgifter

Som orderplockare kommer du att arbeta på en avdelning som heter Pick and Pack. På denna avdelning färdigställer du vagnar som används vid servering ombord på flygningar. Utifrån olika flygbolags beställningar fyller du vagnarna med exakt antal av olika varor, t.ex. läsk, snacks och alkoholhaltiga drycker. Du arbetar tillsammans med flera kollegor, men ansvar själv för att dina vagnar färdigställs i rätt tid och med rätt varor på varje hyllplan. Därför läggs stor vikt på att du är nogrann och flexibel.

Tjänsten passar dig som är noggrann och gillar att arbeta mot deadlines. Du trivs också i en miljö där du ställer upp för dina kollegor vill bidra till en god stämning.

Vi söker dig som
  • Vill arbeta minst 2 pass pervecka, men gärna mer. Därför bör du ha ett flexibelt schema från studierna. Du bör även vara beredd på att hoppa in med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.
  • Är studerande på Universitet eller Högskola. För att bli aktuell för tjänsten måste du vara studerande under både vår- och höstterminen 2018/2019, eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50%.
  • Lätt kan ta dig till Arlanda flygplats (Obs: skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda)
  • Trivs med både tidiga mornar (05:00) och sena kvällar (23:00)
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska då instruktioner förekommer på båda språken
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Du är duktig på att samarbeta och ställer gärna upp för kollegor som behöver hjälp. Vidare är du flexibel och kan snabbt skifta både fokus och tempo vid behov.

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser.

Eftersom vi tillsätter löpande vill vi därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!
  • Start: Inom en månad, där anställningen inleds med 3 dagars betald utbildning måndag, tisdag och onsdag. Du måste därmed närvara på denna utbildning.
  • Arbetstider: Minst 2 pass/vecka. Passen är varierande med tidiga morgnar samt sena kvällar
  • PLATS: Driftvägen 2, Arlanda Flygplats
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gate Gourmet är ett multinationellt företag med verksamhet i hela världen. Företagets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till deras kunder som utgörs av ett trettiotal flygbolag. Idag är de ca 400 anställda i Sverige, fördelade på enheter på Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Malmö/Sturup och de omsätter ca 350 miljoner kronor. Gate Gourmet arbetar i en mycket internationell och snabbrörlig miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.