Studenter som vill arbeta deltid som butikssäljare på Arlanda!

Studenter som vill arbeta deltid som butikssäljare på Arlanda!

Har du erfarenhet av sälj och ett stort intresse för elektronik? Vill du ha ett roligt extrajobb på sidan av studierna & trivs i internationella miljöer? Vi söker drivna medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med detta ambitiösa företag. Sök idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Capis räkning flera engagerade butikssäljare till deras retailbutiker på Arlanda flygplats. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera.

Du kommer att arbeta i ett team bestående av cirka 30 personer som tillsammans arbetar med att driva företagets fyra butiker på Arlanda flygplats. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund Capi.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till butikens kunder. Att vara påläst på produkterna och aktivt arbeta med merförsäljning är även det en viktig del av tjänsten, samt att se till att butiken är välorganiserad och städad.

Vidare ingår det även i arbetsuppgifterna att:
 • Hjälpa till med varuplockning och inventering
 • Sköta administration efter TaxFree-försäljning
 • Se till att kunder välkomnas ordentligt och lämnar butiken fullständigt nöjda
Företaget erbjuder introduktion inom alla produkter och för den med viljan att lära sig mer erbjuds en utvecklingsfokuserad miljö. Då företaget är ett internationellt företag i framkant kan globala karriärmöjligheter finnas för rätt person!

Vi söker dig som
 • Har minst 1,5 år kvar av dina universitets- eller högskolestudier och kan arbeta extra 2-3 dagar i veckan samt heltid under lov
 • Har tidigare erfarenhet av sälj och service
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då kontakten med kunder sker på båda språken
 • Har ett stort intresse för elektronik- och outdoor/gadget-produkter
 • Lätt kan ta dig till Arlanda Flygplats varierande tider på dygnet
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av arbete inom en elektronik/teknik-kedja
 • Talar fler språk än svenska och engelska
Som person är du självgående och motiverad att alltid göra ditt bästa och prestera på topp. Du drivs av att arbeta med försäljning och ser fram emot att utvecklas med denna växande kedja. Då du kommer ha ett nära samarbeta med dina kollegor är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och prestigelös samt att du ställer upp för dina kollegor.

Då tjänsten är belägen på Arlanda Flygplats och innebär arbete både sent och tidigt på dygnet är det en fördel om du bor nära Arlanda Flygplats eller har tillgång till bil. Butikens öppettider är mellan kl 05-23 och arbetspassens tider kommer variera. Arbetet ställer höga krav på din flexibilitet och möjlighet att komma till arbetet med kort varsel.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område vilket betyder att du kommer att registerkontrolleras enligt transportstyrelsens bestämmelser.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Arbetstider: Varierande mellan kl 05-23, främst på vardagar
 • Placering: Arlanda flygplats
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Capis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Capi är ett internationelt företag som har sitt huvudkontor i Hoofddorf, Nedeländerna. Capi arbetar med försäljning av ledande produkter inom elektronik och travel accessories och har verksamhet på flygplatser runt om i Europa. Företagets produkter utgörs av kända märken som presenteras genom ett mycket inspirerande butikskoncept för kunder på flygplatsen. Du kommer att sälja bland annat hörlurar, surfplattor, kameror och andra travel accessories inom märken som Apple, Canon, Nikon, Samsung med flera. Läs gärna mer på http://www.capi.com.