Studenter med brinnande intresse för service till kundtjänst

Studenter med brinnande intresse för service till kundtjänst

Academic Work söker för kunds räkning två drivna och serviceinriktade studenter för rollen som kundtjänstmedarbetare. Vår kund är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är student att krydda ditt CV samtidigt som du tjänar extrapengar vid sidan av studierna! Vår kund erbjuder luftiga och fräscha lokaler samt ett härligt kundtjänstteam. Nu behöver de förstärkning av fler glada och serviceinriktade medarbetare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Information om uppdraget

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person.

Du kommer till exempel att:

Besvara växelsamtal och hantera information i callcentersystemet Trio

Koppla vidare ärenden till specialiserad kompetens

Utvecklingsmöjligheter: Detta är ett perfekt tillfälle för dig som är student och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Du skaffar dig värdefulla meriter för framtiden och det finns även goda möjligheter till sommarjobb hos vår kund.

Vi söker dig som

Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom kundtjänst/callcenter men detta är inget krav.
Som person brinner du för att alltid ge bästa service och du tycker det är roligt att kunna hjälpa andra människor. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundtjänstmedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög service nivå och kan bidra med ett glatt humör.

Start: Omgående

Arbetstid: 2 dagar i veckan, vardagar, 8-17

Plats: Uppsala

Urval: Sker löpande

Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt GDPR-lagen. Läs mer om det här:

https://www.academicwork.se/privacypolicy
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork