Starta karriären med Syntronics Traineeprogram!

Starta karriären med Syntronics Traineeprogram!

Är du nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik och vill få bästa möjliga starten på karriären? Hos Syntronic kommer du att erbjudas en omväxlande och häftig vardag på ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Du kommer dessutom att få arbeta mot världsledande företag i spännande projekt! Utöver det dagliga arbetet med testsystemutveckling erbjuds du under ditt första år kompetensutveckling, löpande coachning och mycket mer. Detta innebär att du får en unik inblick i Syntronic och branschen.

Ni har intresset, kompetensen och ambitionen - vi har jobbet och möjlighet att hjälpa till med boendet i Gävle! Syntronics Talangprogram finns även att söka med placeringsort i Kumla.

Information om uppdraget

Syntronic fortsätter och växa och söker därför ytterligare testsytemingejörer med placering i Gävle. Som en del av talangprogrammet kommer du få möjligheten att varva dagligt arbete med en tydlig utvecklingsplan, bestående av kurser anpassade efter din roll samt bli tilldelad en mentor på plats - allt för den bästa starten på karriären!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic där ambitionen är att du skall övergå till anställning hos Syntronic förutsatt att samtliga parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som testsystemingenjör kommer du att var en i laget som utvecklar testsystem för produkter som till exempel kretskort, pneumatik, system, kraftmodul, wifi, radio, kamera. Testsystemen som utvecklas består av hårdvara (för stimuli, analys, styrning m.m.) och mjukvara (för testmetoder, algoritmer, styrning, lagring av resultat m.m.). I rollen kommer du att jobba med hela produktlivscykeln från kravställning/systemering till förvaltning och support.

Tjänsten passar dig som vill ta chansen att utvecklas och bli riktigt vass inom testsystemutveckling. Syntronics kunder finns inom en mängd olika branscher vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av produkter och således få en mycket bred kompetens. Sett till Syntroics starka utveckling de senaste åren gör du rätt i att investera din kompetens just här troligtvis får du karriär som pekar spikrakt uppåt! I teamet på Syntronic får du såväl juniora som seniora kollegor vilket ger goda möjligheter till kompetensutveckling.

Under de första tolv månaderna kommer du att få utbildning löpande för att växa in i din roll. Såväl utbildning som arbetsuppgifter kommer att kunna variera beroende på vilken bakgrund du har, samt vart dina främsta intressen finns. Vi lägger stor vikt vid vad du brinner för och vill utvecklas inom!

Vi söker dig som
  • Avslutat civil- eller högskoleingenjörutbildning med teknisk inriktning som exempelvis elektronik, datateknik eller teknisk fysik. Annan intressant utbildningsbakgrund är exempelvis systemvetare med ett hjärta som klappar lite extra för det tekniska.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i kontakt med kunder, kollegor och i dokumentation.
Det är önskvärt att du har kunskaper inom C#/.Net men det är inget krav. Det är även meriterande om du har kunskaper inom inbyggda system, elektronik eller telekom.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierande, utmanande och spännande arbete. Du trivs också med att arbeta som en del av ett team och är relationsbyggande och kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till. Men viktigast av allt; du vill arbeta i en miljö där du förväntas ge allt i ditt dagliga arbete och tar ansvar för din egen utveckling.

Övrig information
  • Start: Löpande under 2018
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Boende: Flyttar du till Gävle kan Syntronic ha möjlighet att hjälpa till med tillfälligt boende, annars finns möjlighet till förtur i bostadskö.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Trainee
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor.