Sommarjobba som truckförare hos K-rauta!

Sommarjobba som truckförare hos K-rauta!

Tycker du det är roligt att köra truck och hålla ordning? Ta då chansen att få jobba som truckförare hos K-rauta i sommar på deras byggård! Vi söker personal som kan börja redan nu och jobba upp till heltid under hela sommaren. I höst har du dessutom chans att få fortsätta arbeta där på deltid vid sidan av dina studier. Bli en del av en organisation med härliga medarbetare och där kulturen präglas av att hjälpa varandra. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

"Högsäsongen närmar sig - och då menar vi inte vackert väder eller mogna jordgubbar - utan att folk vill bygga altan, lägga golv och måla om hallen. Därför behöver vi förstärkning!"

Då högsäsongen står på tröskeln behöver K-rauta i Uppsala nu stärka upp sin personalstyrka och därför söker vi nu en truckförare till deras byggård med omgående start. Butiken har långa öppettider och därför arbetar du i skift med växlande schema.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos K-rauta. Under sommaren kommer du få chans att arbeta upp till heltid fram till sluteta av augusti, med chans att få fortsätta arbeta på deltid under höst och vinter vid sidan av dina studier förutsatt att samarbetet fungerar väl.

Arbetsuppgifter

Som truckförare på brädgården kommer du främst att fylla på med grovvaror och hjälpa till att ta bort överblivet byggmaterial.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% studiefart alternativt har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Har tidigare erfarenhet från en serviceinriktad roll
  • Har truckkort B
  • Behärskar svenska i både tal och skrift mycket väl
Det är meriterande om du:

* Har kunskap inom bygghandeln och byggmaterial

Som person är du driven, vetgirig och initiativtagande då det är viktigt att kunna se vad som behöver göras innan du blir ombedd att göra arbetsuppgifterna. Vidare tror du är effektiv i ditt arbetssätt och kan arbeta bra under stress då det vid tillfällen kan bli mycket att göra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Upp till heltid under sommaren
  • Placering: Uppsala
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos K-Rauta fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.