Sommarjobba hos Anticimex

Sommarjobba hos Anticimex

Om du letar efter ett sommarjobb där du får frihet under ansvar, träffa kunder dagligen och vara ute mycket, är den här rollen perfekt för dig. För rätt person finns även chansen att arbeta deltid under resten av året. Var snabb på bollen och fixa sommarjobbet redan i mars!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en skadedjurstekniker till sommaren. Introduktionen kommer vara under juni, men arbetet börjar i juli och/eller augusti. Skulle intresse finnas kan det även bli chans att smygstarta arbetet under våren på deltid för att hinna bli varm i kläderna innan sommaren.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimexs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker kommer du att arbeta med bekämpning av olika skadedjur och under sommaren har de ett ökat behov på grund av exempelvis getingar. Arbetet kan innebära att du rör dig på tak och i mindre utrymmen, vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder eller trånga utrymmen. För att du ska känna dig säker i din arbetsroll kommer du inför uppdragsstarten att få en gedigen introduktion om hur arbetet utförs och hur du ska hantera eventuella risker i arbetet.

Omfattningen är heltid under sommaren och eftersom sommarmånaderna innebär högsäsong ser vi gärna att du vill arbeta minst en hel månad. Arbetet börjar med en introduktion på några dagar under juni för att sedan övergå i arbete ute på fält under hela juli och/eller augusti.

Exempel på hur en dag kan se ut:
 • Du kommer till kontoret och får en lista på kunder som behöver besökas under dagen.
 • Du planerar din dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att du exempelvis åker till husen i ett speciellt område först, och sedan till husen i nästa område efter det osv.
 • Sedan tar du en av Anticimex egna bilar och åker ut till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns varpå du åtgärdar problemet.
Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå alternativt tar studenten till sommaren eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
 • Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar mycket med kunder
 • Innehar B körkort
 • Är praktiskt lagd och serviceinriktad
 • Har ingen påvisad överkänslighet mot getingar då det främst är getingar som du kommer att bekämpa under sommarmånaderna
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du glad, kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och olika typer av personer. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror vi att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.
 • START: Intro i juni, start juli och/eller augusti
 • OMFATTNING: Heltid under sommaren
 • PLACERING: Uppsala med omnejd
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.