Skadedjurstekniker på deltid till Anticimex

Skadedjurstekniker på deltid till Anticimex

Om du tycker om att arbeta med frihet under ansvar, träffa kunder dagligen och vara ute mycket, är den här rollen perfekt för dig. Det är start omgående, var snabb på bollen och ansök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en skadedjurstekniker på deltid. Arbetet kan innebära att du rör dig på tak och i mindre utrymmen, vilket betyder att du inte får ha svårt för höga höjder eller trånga utrymmen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimexs önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker kommer du att arbeta med bekämpning av olika skadedjur.

Exempel på hur en dag kan se ut:
 • Du och din kollega kommer till kontoret och får en lista på kunder som behöver besökas under dagen.
 • Ni planerar er dag för att hinna med så många ärenden som möjligt, det vill säga att ni exempelvis åker till husen i ett speciellt område först, och sedan till husen i nästa område efter det osv.
 • Sedan tar ni en av Anticimex egna bilar och åker ut till kunderna. Väl på plats visar kunden vart problemet finns var på ni åtgärdar problemet.
Vi söker dig som
 • Är studerande på minst 50 %
 • Har goda kunskaper i svenska då man kommunicerar mycket med kunder
 • Innehar B körkort för manuell bil
 • Är praktiskt lagd och serviceinriktad
 • Har ingen påvisad överkänslighet mot getingar eller andra skadedjur
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du glad, kommunikativ och serviceminded då du kommer att ha mycket kontakt med kunder och olika typer av personer. Vi ser att du är en person som trivs utomhus och inte är rädd för att få "skit under naglarna". Vidare tror vi att du som söker har en förmåga att ta egna initiativ då det finns utrymme för dig att vara med och påverka tidsupplägget i det dagliga arbetet.
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Deltid, varierande tider.
 • PLACERING: Uppsala med omnejd
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar de hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.